PDA

View Full Version : RB1/2 Song Exporting Question


Minardi 05
09-09-2012, 09:07 PM
Hi there, now is there a code for both games or just RB2? and can they be exported more than once with 1 code or not?

ive heard that with RB1 you dont have to pay anything but then others have said you do, can anyone clarify this for me please?

Son of Kyuss
09-09-2012, 09:55 PM
Only the RB2 export requires you to enter a code (the 16-digit one located on the back of the manual) and pay 800 MSP. The code can only be used once, but you are able to redownload the export pack as many times as you want.

The RB1 export requires you to pay 400 MSP.

rican21
09-10-2012, 05:38 AM
in rock band 1 there is an export option .. Its free used copy works
1.5 gs needed
:Bounce::uzi::locked

ll X ll
09-10-2012, 10:26 AM
Also, for RB2, you need to have RB3 to even have the option of exporting along side paying 10$ that is, lol.

Minardi 05
09-10-2012, 10:54 PM
thanks for the replies guys, i have exported RB1 now just need to find a copy of RB2 that hasnt had the code used :/

EDIT: Hey guys, what about the song pack 2 and AC/DC song pack? can they be used more than once or are they the same as RB2?

Veedrock
09-11-2012, 06:48 AM
EDIT: Hey guys, what about the song pack 2 and AC/DC song pack? can they be used more than once or are they the same as RB2?

The export codes are single use.

Minardi 05
09-11-2012, 10:48 AM
darn thats a shame, thanks anyway :)

epicrage
10-10-2012, 02:20 PM
Do you need the physical copies of Rock Band 1,2,3,LEGO to export all the songs or, if you somehow had export codes, is there a place to enter them to get all the songs?