PDA

View Full Version : Belt in Exhibition


Matt KB
10-29-2012, 07:13 PM
Am I being really stupid, anyone know how to put a belt on the line in exhibition? In WWE12 it was an option when you selected the champ but that doesn't appear anymore.

There's an achievement for hitting someone with a custom belt in exhibition, it must be really obvious but I don't see how.

Mylandro
10-30-2012, 05:45 PM
There's a new "Title Match" option in the Speciality match types. This is where you go to make title matches now.

Matt KB
10-30-2012, 06:34 PM
Oh that's ace thanks, can't believe I missed it.

TheLegendaryGamer
11-08-2012, 07:15 PM
i missed it to wada hell