PDA

View Full Version : Can You Use the GH2 controller?


NDN2027
11-04-2007, 01:45 AM
I was wondering if any1 knew if you could possibly use the GH2 controller as a bass or something.

DFILL450
11-04-2007, 03:28 AM
Thats exactly what im going to do so i would hope so lol.

MrNuts
11-05-2007, 04:53 PM
They had a post at 1up.com that said the GH2 and GH3 controllers would both work with Rock Band, but the Rock Band guitar controller won't work with anything else.

DeadBbyMlkShake
11-07-2007, 04:24 AM
Yeah, I read too that the GH guitar will work for Rock band, but Rock Band won't work for Gh because it has the extra bass keys