PDA

View Full Version : penalty sliders


Quiet Killda 102
05-03-2008, 03:15 PM
how do you turn penalty sliders up???????????????????????????/

Quiet Killda 102
05-03-2008, 10:52 PM
im sorry for the double post, but....

hearseluv666
05-04-2008, 08:44 PM
go into the settings via my setting. Turn the penalty shots slider all the way to the right

Darth Wargasm
10-19-2008, 02:50 AM
this isnt very hard.. i believe you go start>options>LT or RT(not positive) then you have rules, penalty's, and CPU and HUMAN skills