PDA

View Full Version : World Bank


CaptainKicker
06-16-2008, 04:52 PM
Im really pissed..

How do i unlock world bank?

Im in 2030AD, i have like 40.000 gold (20.000 is what it need for getting the bank) - but still it have'nt showed up.

What should i do?

Gevexx
06-16-2008, 04:58 PM
Uhm look under Wonders ? it should be there.

Hayden
06-16-2008, 05:01 PM
Yeh once you have accumulated 20,000 gold you should get a message that you can build the world bank which will be under the wonder section

CaptainKicker
06-16-2008, 05:05 PM
Its not under "Wonder".

Roaming Dragon
06-16-2008, 05:15 PM
It will be buddy, it should be near the bottom near the Manhattan project if you've got that but it should be right near the bottom.

CaptainKicker
06-16-2008, 06:52 PM
I saved the game, and tryed to complete it, and when i reached year 3000, it still have'nt shown up.. dammit!

Gevexx
06-16-2008, 06:53 PM
Did you played a Scenario where a Economy Win is not possible ?. Because Year 3000 is not possible in a normal game.

CaptainKicker
06-17-2008, 12:31 PM
No i just took a normal game on King Difficaulty

eXtreme 1138
06-17-2008, 01:57 PM
Ok, you will have to scroll all the way down, further than the last option for a another list to appear. And year 3000 is impossible to get to as far as i know. the game ends at 2100 although i did get to 2104 once.