PDA

View Full Version : World map


Captain Maddox
06-18-2008, 09:45 AM
Can someone please put up a screengrab of the full gamemap? Thanks.

tastefulmrship
06-18-2008, 12:40 PM
The maps are randomly generated. There is nearly an infinite variation of water, plains, grass, forest, hills, desert, mountains and all resource tiles.
If someone wants to start posting maps, then please gain some intelligence!

Riverpatrol
06-19-2008, 11:13 PM
So what resource square gets me the intelli thingymajig :)

Drink, Girls, Feck... first time I've noticed the Father Jack avatar :D

tastefulmrship
06-20-2008, 08:13 AM
So what resource square gets me the intelli thingymajig :)


They're the brain-like pink tiles you see every 100,000+ maps or so. They're very rare. Place Settlers on the tile to boost intelligence to infantile. Building up to City size 30 will increase intelligence to primary school dosser.
(I could continue with this, but it's childish!)

Captain Maddox
06-20-2008, 09:43 AM
The maps are randomly generated. There is nearly an infinite variation of water, plains, grass, forest, hills, desert, mountains and all resource tiles.
If someone wants to start posting maps, then please gain some intelligence!

Okay, I thought the map was always the same only your starting point is different. There are no options in the game to change map factors like in say the Civ pc versions. So I thought maybe it's always the same map.