PDA

View Full Version : Ironman?


ToyzNTheHood
07-09-2008, 04:56 PM
For ironman achievement, What's the best course to try it on and do putters count or not?

tastefulmrship
07-09-2008, 05:31 PM
No, you have to chip the ball in with an IRON, you cannot use the putter.

ToyzNTheHood
07-09-2008, 06:30 PM
Thanks for that, Just got it now.
6 Achievements down, 6 to go.

BringTheRain112
09-04-2008, 04:27 AM
For other's sake, I think that the Desert DLC one is easiest because many of the holes are set up where you have to use the irons. Caribean is easy as well

arroww raider
07-17-2009, 04:03 PM
i think the 4th hole on caribean is good for getting the iron man achivment