PDA

View Full Version : Anyone getting "EA Server not available at this time"?


buck wyyld
07-24-2008, 03:12 AM
Everytime I try to upload a roster, play any sort of match, or enter a lobby, I get spammed with this happy horseshite. My internet setup is kosher, so:

1)Are the West Coast servers legitimately crashed/inop?
2)Did EA ban me? Do they ever to anyone?
3)Is this game just FUBAR and glitched in some cases?
4)Has this occurred to any of y'all?

Any answers or advice appreciated.:)

lxl Jeff lxl
01-14-2010, 07:59 AM
i had that problem in ncaa 07 :( . i live near pittsburgh and i know it doesnt work for me so ill have a friend do it for me

e: i never was given a suggestion that worked.

turkeyfly
01-02-2011, 11:00 PM
The servers only seem to be up after 7 PM ET. Try then. I just got it last week during that time. On a Tuesday I believe.