PDA

View Full Version : Transferable songs???


wheelsy
09-14-2008, 09:59 PM
So if I am understanding this right you can change all your Rock Band 1 songs to Rock Band 2?

neok182
09-14-2008, 10:23 PM
eh. all but 3(or 4). "Enter Sandman" by Metallica, "Paranoid" by Black Sabbath (cover), "Run to the Hills" by Iron Maiden (cover) and "Monsoon" by Tokio Hotel (a DLC song from the European disc)

Costs 400MS points and to do it you go into the options menu of Rock Band 1. you can then go into the save data for the game in the memory options of the dashboard and erase individual songs if theres one you don't want.

Sith Ninja 75
09-14-2008, 10:26 PM
Yeah, takes about 5 minutes, I did it while I set up my new drum kit.

JD FTW
09-14-2008, 10:27 PM
Urgh.... ive gotta wait till i got Rock bad 2, im strugggling to find a UK release date for the UK, everything that ive seen says today but every shop has no idea. are UK having to wait again?

Sith Ninja 75
09-14-2008, 10:30 PM
Well, the cool thing is (and I wish I had known this before going to get my copy of RB2 this morning) is that you can do it without having the RB2 disk. So, I guess that the feature was turned on last night for North American gamers. If I had known that, I would've done the export and used RB1 as credit toward my new drums.

wheelsy
09-14-2008, 10:33 PM
Not even BlockBuster will let you sell it back to them?

Taker447
09-14-2008, 10:35 PM
Urgh.... ive gotta wait till i got Rock bad 2, im strugggling to find a UK release date for the UK, everything that ive seen says today but every shop has no idea. are UK having to wait again?
yes us the UK do indeed have to wait like we did with RB1. There is no date set for Europe yet.

JD FTW
09-14-2008, 10:39 PM
yes us the UK do indeed have to wait like we did with RB1. There is no date set for Europe yet.

Yayyyy...... Thanks for the info. At least i can keep practicing my new tracks from All that remains in the meantime