PDA

View Full Version : what do i have to do to get knet to go pyshco on me


Sci0n
09-11-2006, 02:28 PM
^^^^^^^^^^^^^^

Tracker4502
09-11-2006, 04:31 PM
This has been answered five times in five different threads by me alone, nevermind everyone else. Go look for it in one of the many other threads asking this.

Please lock.:locked

Mr Arrow
09-11-2006, 07:20 PM
Start by spelling his name wrong, he really hates this!