PDA

View Full Version : Us Verison On A Uk Console


sterob70
09-21-2008, 10:09 AM
can i buy a us copy of this game and play it on a uk xbox360

i remeber reading somewhere that some games are reigon locked and some arent

and any help on importing the game would be great

thanks

craven trio
09-21-2008, 10:16 AM
It's region locked. It doesn't work.

Killing Shadows
09-21-2008, 10:16 AM
Nope. It would have to be region free which it isn't. Harmonix aren't that stupid.

Taker447
09-21-2008, 01:42 PM
nope you would need a NTSC 360 like my self. :)

Adoukusa
09-21-2008, 05:14 PM
nope you would need a NTSC 360 like my self. :)

Slight de-rail - Taker - how do you get around the power issue with a US 360? US console with a UK power brick? Im moving back to the UK in a few months and wanna bring my 360 with me

Taker447
09-21-2008, 05:33 PM
Slight de-rail - Taker - how do you get around the power issue with a US 360? US console with a UK power brick? Im moving back to the UK in a few months and wanna bring my 360 with me
i'm using my UK power brick as i have the systems next to each other and just swap the brick between the two. its the same voltage as the brick i got with my NTSC system its just a 3 pin plug instead of a 2 pin like in the USA.

Edit: just make sure that the power brick's volatage is 85 as thats what mine is but i can't see the brick being a different voltage anyway due to the 360 being a standad machine but just made PAL or NTSC.