PDA

View Full Version : "Needs more umlauts" glitched?


Snoogans Booyah
09-22-2008, 01:03 AM
So I made a band logo and got no achievement, anybody else running into this issue? Or did I do something wrong?

TooMuchCowbell
09-22-2008, 01:04 AM
That's really weird. It's the first achievement I got, and the easiest. Are you sure you saved your logo? Try making a new band and doing it.

Hotdogmcgee
09-22-2008, 05:33 AM
Did you happen to have a cheat on at the time? That would disable achievements.