PDA

View Full Version : Freezing at the main menu! anyone?


THE J00ZE
10-02-2008, 04:30 AM
I used to play this game all the time, cause it's exactly like star fox, but it started freezing at the main menu. I've tried deleting it and re-downloading it, But to no avail. Is anyone else having this problem?

THE J00ZE
gs 26,535

Phawx
01-06-2009, 05:04 PM
I am having the same issue

AdmiralViscen
02-12-2009, 04:02 AM
wtf, me too. What the hell is this.

AssassinDK
02-24-2009, 08:21 PM
I had the same issue as you guys, but solved it.

I went to the dashboard -> Arcade games -> Aces of the Galaxy -> (click on it like you want to play it) and select downloads -> Select download again -> When it's done click 'Play' from the same menu screen as the 'Download Again' option.

Can't promise it will work for you, but it worked for me

tarekegypt
04-21-2009, 12:15 PM
I have the same issue tried this Re download - delete - Game nothing worked WTF! ANY HELP! did u guys solve it?

scktwrnch
01-10-2012, 08:29 AM
did you try to clear cache, delete game, redownload?

neverendr
01-13-2012, 04:30 AM
I just bought it since I loved the demo but never felt like paying full price for it...my account was hacked a week ago, ms got it back to me today and restored 10,000 ms points to make up for the 8,200 I lost and gave me 1-month live codes on three seperate occasions, so when I got back online today and saw it I bought it right away. It froze on the menu for me as well, I cleared my cache and reinstalled it and it works just fine now. My wife tried to play it and it locked up, she redownloaded her profile and it fixed the problem. I'm guessing both ways might work, but clearing the cache is the time honored fix for all live screwups, so I'd try that first. Good luck!