XboxAchievements.com

XboxAchievements.com (http://www.xboxachievements.com/forum/index.php)
-   Crysis 2 (http://www.xboxachievements.com/forum/forumdisplay.php?f=1426)
-   -   Beat the game on supersoldier, no achievement.... (http://www.xboxachievements.com/forum/showthread.php?t=301680)

IISpiderII 03-23-2011 09:43 PM

Beat the game on supersoldier, no achievement....
 
WTF I beat all stages from start to finish without changing difficulty ever and I got all difficulty achievements except Supersoldier. I even went back to mission select and all of the highest difficulties I beat them on say Super soldier.

Has anyone had this problem? Really don't want to replay it all over again.

ShaolinShadow 03-23-2011 10:05 PM

Quote:

Originally Posted by IISpiderII (Post 4102067)
WTF I beat all stages from start to finish without changing difficulty ever and I got all difficulty achievements except Supersoldier. I even went back to mission select and all of the highest difficulties I beat them on say Super soldier.

Has anyone had this problem? Really don't want to replay it all over again.

try removing profile and reentering your profile back to your 360 again

Bazz NZ 03-23-2011 10:05 PM

sounds gay good luck mate.

CitizenDie 03-23-2011 10:30 PM

Yeah, same shit happened to me, says 19/19 on all Difficulties...now I'm gonna have to wait for an hour to see if it works, since I'm reloading my profile. lol

I just reloaded my profile and it didn't work...wtf? Could it be that I had to restart a level on SuperSoldier because it glitched?

the ferenczy 03-24-2011 12:04 AM

This is the second thread complaining of this. I guess I'll hold off SS run for a bit. Please update if you find a fix or if EA and Crytek address the issue.

A Silent Circus 03-24-2011 03:13 AM

Same problem, different thread. Tryed all the normal methods to fix something like this and nothing, no reply on the Crytek boards either...pieces of crap.

Mr Magic 03-24-2011 03:43 AM

Worked fine for me. Did you guys replay a mission in the middle of the story or something?

A Silent Circus 03-24-2011 03:51 AM

Nope, I played through in 2 sittings, so naturally I went back and replayed the level I stopped and quit out of in mid mission and still nothing. Several people on TA.com and on the Crytek boards have had the same thing happen, so hopefully they'll patch it asap.

GreenRook 03-24-2011 07:52 AM

I played it from the start on SS and i got the achievements. This is really easy with the cloaking!!!

ramarcos 03-24-2011 01:43 PM

Quote:

Originally Posted by GreenRook (Post 4103236)
I played it from the start on SS and i got the achievements. This is really easy with the cloaking!!!

Did you use replay mission from the beginning?

KriugerisLT 03-24-2011 05:38 PM

I had a similar problem. Finished the game on Supersoldier, and nothing unlocked. Only later remembered that i didn't play the Prologue, so after that everything popped up normally. Though for completing the game on Veteran only popped when i woke up in the nanosuit at the beggining...weird.

ll Mr Bubbles ll 03-24-2011 06:13 PM

for those who it doesnt unlock did you choose new game and play from there or did you choose replay mission then chose prologue and let the game carry on ? i only ask this as in another post someone else who didnt get it did replay missions rather than new game on SS

ramarcos 03-24-2011 06:49 PM

Quote:

Originally Posted by ll Mr Bubbles ll (Post 4104298)
for those who it doesnt unlock did you choose new game and play from there or did you choose replay mission then chose prologue and let the game carry on ? i only ask this as in another post someone else who didnt get it did replay missions rather than new game on SS

I'm also wondering the same. Do we lose all the upgrades if we start the new campaign on SS?

GreenRook 03-24-2011 07:55 PM

Quote:

Originally Posted by ramarcos (Post 4103723)
Did you use replay mission from the beginning?

Yeah i did every level, including the prolouge.

No God Anywhere 03-24-2011 08:27 PM

I got the achievement and my game says 18/19... Weird. I feel bad for victims of glitched achievements.

erico360 03-24-2011 09:45 PM

FUCK THIS SHIT,
I got it too.

Bon3zz1001 03-24-2011 10:02 PM

At least I know I'm not the only one having this issue at all. I tried asking on the xbox.com forums and the mycrysis forums and got no answer both times.

Anyhow, I played on Super Soldier my first time through the game and I'm also missing the achievement. It shows that I have 19/19 levels completed on SS and I have the achievements for beating 6 /12 levels on SS.

DarkJake 03-24-2011 11:50 PM

Just beat supersoldier and got all the achievements. I quit and resumed the final mission (instead of just doing a continuous run) if that changes anything.

C0lourmegrey 03-25-2011 01:16 AM

All worked ok here, one playthough on supersoldier, 9 hours later job done with all achievements for completing the campaign on SS & below

ll Mr Bubbles ll 03-25-2011 02:41 AM

Quote:

Originally Posted by ramarcos (Post 4104366)
I'm also wondering the same. Do we lose all the upgrades if we start the new campaign on SS?

Nope you will still have all your upgrades and nano points.. even if you chose new game (this is what im doing) i think this is where the issue is , that if you dont choose new game it doesnt unlock.

Bon3zz1001 03-25-2011 03:34 AM

Quote:

Originally Posted by ll Mr Bubbles ll (Post 4105644)
Nope you will still have all your upgrades and nano points.. even if you chose new game (this is what im doing) i think this is where the issue is , that if you dont choose new game it doesnt unlock.

I chose new game when I started the campaign. I didn't get the achievement for SS.

A Silent Circus 03-25-2011 05:10 AM

I started the game on ss and played through in 2 sittings and still no achieve, obviously I didn't choose mission when only doing 1 playthrough...stats page says 19/19 still nothing, not much more to explain with the situation...

goothgone 03-25-2011 05:12 AM

i got the achievement for beating the game on veteran and super soldier. But i didn't get the achievement for beating the game on any dificulty "Start Spreading the News"

WoH Jabba81 03-25-2011 09:18 AM

Quote:

Originally Posted by goothgone (Post 4105848)
i got the achievement for beating the game on veteran and super soldier. But i didn't get the achievement for beating the game on any dificulty "Start Spreading the News"

WTF...??? This isnīt true... happened to me too. :mad:

ll Mr Bubbles ll 03-25-2011 10:21 AM

doing my SS playthrough as of know (on 3rd mission me thinks) tbh its pretty easy as im stealthing past everything... ill let you know if it glitches for me.

Slayinfool 03-25-2011 11:24 AM

I got the achievements with no problems. All six veteran & super soldier achievements unlocked with ease.

Zacry072 03-25-2011 03:31 PM

As a person who obtained every achievement on Halo 3 EXCEPT GRADUATE BECAUSE OF A STUPID GLITCH THAT THEY WON'T FIX I totally understand people's pain. I've barely played my copy of Crysis so far but this better be fixed by the time I get to it!

goothgone 03-25-2011 08:09 PM

Quote:

Originally Posted by goothgone (Post 4105848)
i got the achievement for beating the game on veteran and super soldier. But i didn't get the achievement for beating the game on any dificulty "Start Spreading the News"

Quote:

Originally Posted by WoH Jabba81 (Post 4106122)
WTF...??? This isnīt true... happened to me too. :mad:

i start a new game on another save device. Beat the game on recruit and got the achievement i was missing.

devildante1520 03-25-2011 08:16 PM

I replayed all the missions. Even the first one and got the achievement no problem.

Sms4001 03-25-2011 08:56 PM

Yep, mine is glitched too. says 19/19 yet no SS achievement. Weird because it unlocked the veteran and regular achievement just not the SS one. Has anyone found a fix yet?? this is stupid!


All times are GMT. The time now is 04:45 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.