PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Games for Windows Live Games > Age of Empires Online
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-31-2012, 12:17 AM   #1
GearsFan4Life
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 190

lord of da sith's Gamercard
Microsoft Points

Just a question, I logged on to Age of Empires Online today and it said you can now purchase Empire Points through Games for Windows Live. My question is can you now once again use Microsoft Points to download content?
__________________

advertising
GearsFan4Life is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2012, 03:19 AM   #2
xKRAIZEEMANx
 
xKRAIZEEMANx's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: In An Existential Nightmare
Posts: 1,702

xKRAIZEEMANx's Gamercard

Awards Showcase Submit - Bronze   Over Achiever - Bronze   1,000 Posts
Total Awards: 3 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by GearsFan4Life View Post
Just a question, I logged on to Age of Empires Online today and it said you can now purchase Empire Points through Games for Windows Live. My question is can you now once again use Microsoft Points to download content?
Well, in a way...yes. You use Microsoft Points to purchase Empire Points, and in turn, use them to purchase content.

425 Empire Points (400MSP)
900 Empire Points (800MSP)
2500 Empire Points (2000MSP)
5500 Empire Points (4000MSP)

With those you can then purchase Pro/Premium Civilizations, Skirmisher Boosters Pack, and so on and so forth.

Have not purchased any, but the option is available now (Whereas it was not before).
__________________





xKRAIZEEMANx is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2012, 04:42 AM   #3
OttomanC3N9
 
OttomanC3N9's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Germany
Posts: 176

cenGii91's Gamercard
Not correct!
2500 Empire Points costs exactly 2160 Points and 5500 costs 4240 MP! (This is quiet stupid, i know)
__________________
Attention! I'm aachieved 40.000 on 12.08.2012

Last edited by OttomanC3N9; 07-31-2012 at 05:57 AM. Reason: My mistake! Not 4020 MP!
OttomanC3N9 is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2012, 05:27 AM   #4
xKRAIZEEMANx
 
xKRAIZEEMANx's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: In An Existential Nightmare
Posts: 1,702

xKRAIZEEMANx's Gamercard

Awards Showcase Submit - Bronze   Over Achiever - Bronze   1,000 Posts
Total Awards: 3 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by OttomanC3N9 View Post
Not correct!
2500 Empire Points costs exactly 2160 Points and 5500 costs 4020 MP! (This is quiet stupid, i know)

Weird, because I had the game collapsed when I was typing the info out. Double checking and everything. Do not know why it would appear different...???

Edit: Screenshots......
__________________






Last edited by xKRAIZEEMANx; 07-31-2012 at 05:47 AM.
xKRAIZEEMANx is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2012, 05:54 AM   #5
OttomanC3N9
 
OttomanC3N9's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Germany
Posts: 176

cenGii91's Gamercard
Sorry, i made a mistake 5500 costs 4240 Microsoft Points!
__________________
Attention! I'm aachieved 40.000 on 12.08.2012
OttomanC3N9 is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2012, 05:57 AM   #6
xKRAIZEEMANx
 
xKRAIZEEMANx's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: In An Existential Nightmare
Posts: 1,702

xKRAIZEEMANx's Gamercard

Awards Showcase Submit - Bronze   Over Achiever - Bronze   1,000 Posts
Total Awards: 3 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by OttomanC3N9 View Post
Thats really weirdo, maybe the real price of the Points are calculated different, because it's a different currency?


LOL, no idea...more than likely.
__________________





xKRAIZEEMANx is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2012, 05:56 AM   #7
OttomanC3N9
 
OttomanC3N9's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Germany
Posts: 176

cenGii91's Gamercard
Quote:
Originally Posted by xKRAIZEEMANx View Post
Weird, because I had the game collapsed when I was typing the info out. Double checking and everything. Do not know why it would appear different...???

Edit: Screenshots......

Thats really weirdo, maybe the real price of the Points are calculated different, because it's a different currency?
__________________
Attention! I'm aachieved 40.000 on 12.08.2012
OttomanC3N9 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2012, 06:04 AM   #8
GearsFan4Life
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 190

lord of da sith's Gamercard
Quote:
Originally Posted by xKRAIZEEMANx View Post
Weird, because I had the game collapsed when I was typing the info out. Double checking and everything. Do not know why it would appear different...???

Edit: Screenshots......
Awesome, can you only do this through GFWL or where did you go to access this?
__________________

advertising
GearsFan4Life is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2012, 06:08 AM   #9
xKRAIZEEMANx
 
xKRAIZEEMANx's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: In An Existential Nightmare
Posts: 1,702

xKRAIZEEMANx's Gamercard

Awards Showcase Submit - Bronze   Over Achiever - Bronze   1,000 Posts
Total Awards: 3 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by GearsFan4Life View Post
Awesome, can you only do this through GFWL or where did you go to access this?
It is in game, once you are in your Capital City. There is a little "Add Empire Points" button towards the top right of the screen. I am not sure if there is any way to add points.
__________________





xKRAIZEEMANx is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 04:58 PM.