PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Xbox 360 LIVE Arcade Games > Shmup > Aegis Wing
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-23-2008, 01:24 PM   #1
TopBadge
 
TopBadge's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 134

TopBadge's Gamercard
Exclamation how we britts can get this game

as unfair as it is britts cant get this for some reason
there is a way what you have to do is make a U.S.A member ship then you can downloud this game for free (not bad & free 200G) you can also get the game called Yaris (also 200G) free aswell so its well wouth doing


this works iv dun it my self so im 100% shor it will work for you



sorry 4 spelling

Last edited by TopBadge; 04-23-2008 at 01:26 PM.
TopBadge is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2008, 01:31 PM   #2
Hurball
 
Hurball's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Edinburgh
Posts: 231

Hurball's Gamercard
To clarify what the above poster said (but a little easier to understand!):

Create a new Xbox Live Silver account, but create a new Live profile to attach to it during the process.

Choose any random e-mail for this profile

Set your location to U.S.A.

Race through the rest of the sign up jargon

Go to Marketplace, and Aegis Wing is there Download, delete your new profile, and play it on your normal one.
Hurball is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2008, 08:08 AM   #3
master_shake_350
 
master_shake_350's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: United Arab Emirates
Posts: 5,541
Send a message via MSN to master_shake_350 Send a message via Skype™ to master_shake_350

a box of fish's Gamercard

Awards Showcase 5,000 Posts   Submit - Bronze
Total Awards: 2 (more» ...)
I had a UK account i i could download aegis wing

Now my account is US so i could use points

My friend has a US account but he cant get Aegis Wing or Yaris its not listed
__________________
Electro Swing <3
master_shake_350 is online now   Reply With Quote
Old 06-23-2008, 08:13 AM   #4
DJbruce
 
DJbruce's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Scotland
Posts: 909
Send a message via MSN to DJbruce

Scottish Husky's Gamercard
Yeah you need to set up an American account. Can you remove the account you used to download them and still play them ?
__________________

DJbruce is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2008, 09:29 PM   #5
ShiryuX
 
ShiryuX's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Belgium
Posts: 360

ShiryuDX's Gamercard

Awards Showcase Submit - Bronze
Total Awards: 1 (more» ...)
Eh, I think thread title should be changed to just "Non-US people", there aren't only British people in Europe/on XBL...

Also, I just used my US silver account to download these games after that, you don't need the account anymore and can play them on EU/JP accounts too, although leaderboards aren't tracked there.
__________________

(Casual) fighting gamer? Check my list & see if you're up for some matches!
Current GS goal: 20k !
ShiryuX is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2008, 08:18 PM   #6
Iank1987
 
Join Date: Jul 2008
Location: Centre of Britain
Posts: 60

IanK1987's Gamercard
nice Im going to have to try this

although dont i need a full US address to create an account?
__________________
Iank1987 is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2008, 10:58 PM   #7
Professor Pie
 
Professor Pie's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: United Kingdom
Posts: 377

Jedgesaurus's Gamercard
Quote:
Originally Posted by Iank1987 View Post
nice Im going to have to try this

although dont i need a full US address to create an account?
Just make it up. It's easiest just to make the new email account then set up the US account.
__________________
Professor Pie is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2008, 10:18 PM   #8
a.m.g
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 68
sorry to bump this, but every american adress i enter it keeps saying is invalid, can anyone give me a fake one which would actualy be valid?
a.m.g is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2008, 11:18 PM   #9
xnvy
 
xnvy's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Canada
Posts: 387

xnvy's Gamercard
330-644-8733
790 Arlington Ridge
Ste 227
Akron,OH 44306
a CiCi's pizza in Akron,Ohio.
__________________

xnvy is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2008, 11:23 PM   #10
Falcongale
Banned User
 
Join Date: Jan 2008
Location: Aberdeen, Scotland
Posts: 1,023
Send a message via AIM to Falcongale Send a message via MSN to Falcongale Send a message via Yahoo to Falcongale Send a message via Skype™ to Falcongale

Czech Falcon's Gamercard
Quote:
Originally Posted by a.m.g View Post
sorry to bump this, but every american adress i enter it keeps saying is invalid, can anyone give me a fake one which would actualy be valid?
State and ZIP code need to be valid.

I used Washington for State and for ZIP code I used 98052 which is Microsoft's own ZIP code!
Falcongale is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2008, 11:54 AM   #11
chunktugalot
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 46

chunktugalot's Gamercard
Quote:
Originally Posted by Falcongale View Post
State and ZIP code need to be valid.

I used Washington for State and for ZIP code I used 98052 which is Microsoft's own ZIP code!
lol i just typed 66666 and it worked i said i was from nevada on imaginery avenue
p.s if anybody would like to help me get some cheevos it would be greatly appreciated
chunktugalot is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2008, 11:58 AM   #12
DCS 23
 
DCS 23's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,238

DCS23's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
yeah this is old now mate lebowski made a thread on it few weeks ago...
__________________



My Grammar is bad so WAT..!
100% Games: None I'm Shit..
DCS 23 is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2008, 12:44 PM   #13
StealthSoul
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1
I just made a US account to get Aegis Wing and Yaris, I got Aegis Wing but when I go to Yaris all I see is Yaris Picture Pack 1. Any way to get around this?
StealthSoul is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2009, 01:32 PM   #14
Revix
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 82

AU MrTickles's Gamercard
Yeah i had the same problem (I got aigis wing, thanks alot for the tip) i couldnt find yaris any where
Revix is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 11:52 AM.