PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Xbox 360 Retail Games > Shooter > Battlefield: Bad Company 2
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-24-2011, 08:09 AM   #1
fastNcurious
 
fastNcurious's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: California
Posts: 2,398

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
failed to connect to EA online. anyone else?

Anyone else getting the "Failed to connect to EA online" message? I've been trying for the past hour while eating and watching videos.

Between this, the weapon/stats reset issues, and all you level 50s sitting back and sniping like little ***** I'm on the breaking point of trading this game in. Especially since Homefront comes out next month, and BF3 comes out later this year.

EDIT: finally was able to connect after 2 hours. Wow. That is all.

Last edited by fastNcurious; 02-24-2011 at 09:07 AM.
fastNcurious is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2011, 04:35 PM   #2
nichols0vision
 
nichols0vision's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: St. louis, MO
Posts: 88

nichols0vision's Gamercard
Quote:
Originally Posted by fastNcurious View Post
Anyone else getting the "Failed to connect to EA online" message? I've been trying for the past hour while eating and watching videos.

Between this, the weapon/stats reset issues, and all you level 50s sitting back and sniping like little ***** I'm on the breaking point of trading this game in. Especially since Homefront comes out next month, and BF3 comes out later this year.

EDIT: finally was able to connect after 2 hours. Wow. That is all.
yeah it happened to me and my friend in washington too.
__________________
nichols0vision is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2011, 06:30 PM   #3
13ip0lar
 
13ip0lar's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Seattle, WA
Posts: 3,519

Zweipolig's Gamercard

Awards Showcase 2,500 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by nichols0vision View Post
yeah it happened to me and my friend in washington too.
It was apparently due to the release of the Dragons Age II demo, some issue with the servers. I don't have BFBC2 anymore, but I had the same error when attempting to even play Dragons Age: Origins lol.
__________________


I hate people... But don't worry, if you are reading this it likely means I don't hate you. Why? People can't read.


13ip0lar is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2011, 11:48 AM   #4
Achiever TM
 
Achiever TM's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Toronto Canada
Posts: 1,909

Achiever TM's Gamercard

Awards Showcase Submit - Gold   Referrals - Bronze   1,000 Posts   Donator - Level 1   A+ Thread Award
Total Awards: 5 (more» ...)
It happens alot with EA games. Skate, Bad Company, Need For Speed..when that happen again just go to dashboard and try to play online again..sometimes it fix the problem.
__________________
Achiever TM is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2011, 10:03 AM   #5
JASEL84
 
JASEL84's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Poland
Posts: 1,160

COD MASTAH's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
i got the same problem every day in the morning
__________________
WARNING: Use of the UMP may cause you to believe you possess more skill than you actually have!

Prestige 10: Modern Warfare
Prestige 10: World at War
Prestige 10: Modern Warfare 2
Prestige 14: Black Ops
Prestige 14: Modern Warfare 3

Real gameplay
http://www.youtube.com/watch?v=wDCDxvRFGp0&feature=plcp
JASEL84 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 08:39 PM.