PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Xbox 360 Retail Games > Adventure > Tomb Raider: Anniversary
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-24-2011, 02:03 AM   #1
gismojakey
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 15
please help lead bars Missing!!!!!

Please help I am on the part of Midas's Palace I have been through and collected all 3 lead bars but when I got to the part where you have to stand in front of the statues hand and press Y for the inventory to show up it is only showing lead bar 3 ???? bars 1 and 2 are missing but I know I picked them up as I went back to where they were in the first place and nothing is there.
If any one has any ideas I really don,t want to go back and start all over again
Thanks

Last edited by gismojakey; 07-24-2011 at 11:07 AM. Reason: Ok all sorted found out what I was doing wrong all good now :)
gismojakey is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2011, 02:06 AM   #2
Fullmetalx07
 
Fullmetalx07's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 572

fullmetalx07's Gamercard

Awards Showcase Road Map - Bronze   Submit - Bronze
Total Awards: 2 (more» ...)
the game letting you know that you have 3 lead bars. if you turn 1 lead bar into gold and check your inventory, it will say 2 lead bars and 1 Gold bar. Hope this helps you.
__________________
Fullmetalx07 is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2011, 02:10 AM   #3
gismojakey
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 15
Thanks for the reply but when I click use on the gold bar the voice says no? wont let me use it or am I missing something really stupid lol
gismojakey is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2011, 02:12 AM   #4
Fullmetalx07
 
Fullmetalx07's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 572

fullmetalx07's Gamercard

Awards Showcase Road Map - Bronze   Submit - Bronze
Total Awards: 2 (more» ...)
after your turn all 3 lead bars to gold you have put them somewhere, its been a while since I played the game
__________________
Fullmetalx07 is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2011, 02:18 AM   #5
gismojakey
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 15
Thats the thing it wont let me turn the bars into gold I stood below the hand and pressed y to get the bars up then when I click use it says no ?
gismojakey is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2011, 11:08 AM   #6
gismojakey
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 15
All good now found out what I was doing wrong :0)
gismojakey is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2011, 02:29 PM   #7
Fullmetalx07
 
Fullmetalx07's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 572

fullmetalx07's Gamercard

Awards Showcase Road Map - Bronze   Submit - Bronze
Total Awards: 2 (more» ...)
Glad you figure it out. let me guess you were standing in the wrong spot?
__________________
Fullmetalx07 is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2011, 07:50 PM   #8
gismojakey
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 15
yes I was lol I thought I had to stand under the hand not next to it boy did I feel silly
gismojakey is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2011, 07:54 PM   #9
Fullmetalx07
 
Fullmetalx07's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 572

fullmetalx07's Gamercard

Awards Showcase Road Map - Bronze   Submit - Bronze
Total Awards: 2 (more» ...)
well you figured it out, and now can continue playing the game
__________________
Fullmetalx07 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 12:23 AM.