PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Xbox 360 LIVE Arcade Games > Shmup > Alien Breed Evolution
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-06-2010, 12:39 PM   #31
velho lobodomar
 
velho lobodomar's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: brasil
Posts: 734

velho lobodomar's Gamercard
hey Cra, thanks a lot for finding this out and sharing with us.
now i can start this game without worries
__________________
completed games:
retail + dlc: 18
retail: 40
last retail: Gears of War

xbla + dlc: 3
xbla: 52
last arcade: Geometry Wars: Retro Evolved 2
velho lobodomar is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 11:18 AM   #32
Strato Streak
 
Strato Streak's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Madrid/Helsinki
Posts: 183

Strato Streak's Gamercard
Pretty sweet to see a game dev actually give a hoot! Now we have to wait for the certification process.

Also, has any one noticed that the ach tiles for 'Born To Kill' and 'Killing Spree' are mixed up? The latter has a clock next to the alien head, suggesting that this one was indeed meant for a timed challenge. Doesn't make a difference but thought I'd share it anyways.

Now for MS to get the process done, maybe they'll patch it before I get to Interface.
__________________
[/url]

Strato Streak is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2010, 09:00 AM   #33
jazon168
 
Join Date: Aug 2008
Location: Baguio City, Philippines
Posts: 114

outerhaven168's Gamercard
any updates on the fix?
jazon168 is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2010, 10:19 PM   #34
Kyanite
 
Kyanite's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Ohio
Posts: 313
Send a message via AIM to Kyanite Send a message via Yahoo to Kyanite

RCPD Zombie's Gamercard
Has the achievement been patched yet?
Kyanite is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2010, 06:30 AM   #35
o D M C o
 
Join Date: Sep 2008
Location: Manchester
Posts: 546

IVIr IVIeNsA's Gamercard
As far as Im aware no. Its pretty pathetic considering they claimed to be working on the patch as 'a priority' within a couple of weeks of the games release. If its taken this long to create a patch, then the dev team must have been working on the game itself whilst still in the womb. I will not be buying the sequel, if indeed it is actually released before im 6ft under. What a bunch of incompetent tw@s
o D M C o is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2010, 05:48 PM   #36
Frankyg88
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 98

Frankyg88's Gamercard
Quote:
Originally Posted by o D M C o View Post
As far as Im aware no. Its pretty pathetic considering they claimed to be working on the patch as 'a priority' within a couple of weeks of the games release. If its taken this long to create a patch, then the dev team must have been working on the game itself whilst still in the womb. I will not be buying the sequel, if indeed it is actually released before im 6ft under. What a bunch of incompetent tw@s
You are an absolute Tit and a perfect example as to why gamers get labeled as a bunch of 12 year old moaners.

Did you even care to read what the Team17 member posted? Probably not as your already suggesting to me with your post that your incompetent.

I will quote:

"Ok, basically the "Ain't got time to bleed..." achievement has been fixed and we are currently testing the update internally. However, before we can release the update it will have to go through Microsoft's certification process so it won't be out immediately."

Read on in future instead of crying, theres already a way around this glitch if you would have even botherd to look at the achievement guide, Just be gratefull Team17 care about there games you eunuch
Frankyg88 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2010, 09:22 PM   #37
Benchem
 
Benchem's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: London, England
Posts: 161

Benchem's Gamercard
@ FrankyG88

But that post was made on Jan 5th, which is nearly 8 months ago, and. even with Microsoft's reputation for slowness, I really doubt it would take that long to go through certification. Let us assume that this patch won't be coming in the foreseeable future. That said, there is a way around it so no worries.
__________________
Games completed (Retail and Arcade) - 100% w/ DLC: 208
Latest: Bully: Rayman Jungle Run (WP)
Working on: CoD Ghosts (Xbox One); Peggle 2; LEGO Marvel; Microsoft Minesweeper (WP8); Brutal Legend.
Benchem is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2010, 10:32 PM   #38
iCEMAN_noob
 
iCEMAN_noob's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: England (CST +6, EST +5 hours)
Posts: 131
Send a message via Skype™ to iCEMAN_noob

Dead Parasol's Gamercard

Awards Showcase Donator - Level 1
Total Awards: 1 (more» ...)
POSSIBLE WAY TO FIX THE PROBLEM

Quote:
Originally Posted by Woodbar, Team 17's fourm
Ok, basically the "Ain't got time to bleed..." achievement has been fixed and we are currently testing the update internally. However, before we can release the update it will have to go through Microsoft's certification process so it won't be out immediately.

I'll briefly explain what the problem was. The achievement consists of two conditions, one which tests whether a player has used a health pack and one that tests the level that the player has completed. These conditions are tested at the end of a level and if appropriate the achievement is awarded.

The crux of the issue was that once the health pack toggle had been activated it was never reset, regardless of the level the player was on (a major oversight I know!). This meant that if a player had used a health pack in any previous level and had subsequently saved, they would be unable to gain the achievement.

For those who don't want to wait for the update there is a way to receive the achievement after completing the campaign. The game stores some info in the player's profile and some info in the save data that the game creates. Thankfully the data for this achievement is stored in the save data, so if you load the game without loading your save data, eg. dismissing the device selector at the title screen or deleting the save data (careful), you will be able to play through the final level in free play and gain the achievement. The levels in free play will remain unlocked without loading the save data as this data is stored in the player's profile.

Guys, I just want to issue a huge apology from Team17 for letting this issue slip through to the final product, and also a really big thank you to the community for actively helping us to investigate and fix the issue!
I deleted my save and finished the entire game on Rookie without using an entire health pack at all to be sure. I had plenty of ammo for the most part and did almost all of level 5 with a minimum amount of health. It's not really that hard if you keep one save at the start of each level and alternate between two others while progressing through the level. Save often and you'll do fine.
__________________
Looking to boost the following games; (my timezone is GMT - EST +5, CST +6 hours)
Beautiful Katamari + DLC, G.R.A.W., G.R.A.W. 2 + DLC, GTA IV, Pure, Saints Row 2 + DLC, Virtua Tennis 3 /// Perfect Dark, Robotron: 2084, R-Type Dimensions, Smash TV.
Perfect Dark Zero quick and easy achievement guide.

Last edited by iCEMAN_noob; 09-19-2010 at 03:12 PM.
iCEMAN_noob is offline   Reply With Quote
Old 09-21-2010, 12:34 AM   #39
o D M C o
 
Join Date: Sep 2008
Location: Manchester
Posts: 546

IVIr IVIeNsA's Gamercard
Franky your post is hilarious, how stupid are you pal? You posted around seven months after team17 said a patch was incoming acting like Im a dick for complaining about the lack of a fix. I read what team17 had to say at the time, visited their forums and then waited a few months, when fuck all happened I complained and you call me a tit, a eunuch, and blame me for the worlds negative perception of gamers, riiiiight. Sure they really care... thats why the sequels out this week and they still havent patched the original you clown.
o D M C o is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2010, 07:15 AM   #40
entity81
 
Join Date: Jul 2009
Location: Trenton,New Jersey
Posts: 9

entity81's Gamercard
Talking

Quote:
Originally Posted by nitussi View Post
Yeh, me too! Spent all that time beating level 5 without using a health pack, and I didnt get my achievement. Kinda sucks!
Quote:
Originally Posted by Raging Valkyire View Post
I confirm that this method works. I started a new free play game on rookie using my memory card and picked up everything except health packs and wihout using any as well and I just unlocked the achievement.

Confirm also,1st I went to system settings on the xbox360,I read that the achievement was glitch.2nd I went to Memory. 3rd Games 4th. Alien Breed evolution upon choosing, delete Alien Breed save file.Now go back to free play mission 5 do like the achievement describes (achievement unlock). Good Luck
entity81 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2010, 05:47 PM   #41
Jonesin
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 100

SMOK1NGJONES's Gamercard
I wish i would've read all this before going for it. Saving and reloading countless times only to realize I had so much ammo for every gun I finally just Rambo'ed the level........for nothing. I ended up getting it on free play without loading my save. I literally had no health during the last couple of battles and boss fight. When the level completetion stats came up I had 99 damage taken.....SKETCHY
Jonesin is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2010, 09:20 PM   #42
Fuu Phoenix
 
Fuu Phoenix's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 160

Fuu Phoenix's Gamercard
has this been fixed, or is it still awaiting patch?
Fuu Phoenix is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2010, 07:08 PM   #43
o D M C o
 
Join Date: Sep 2008
Location: Manchester
Posts: 546

IVIr IVIeNsA's Gamercard
Given the work around works... Team17 obviously feel its a get out clause and that the patch they promised isnt needed. I wont buy from them again, theyre liars
o D M C o is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2011, 06:14 AM   #44
DigitALxBullets
 
DigitALxBullets's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 83

DigitALxBullets's Gamercard
Angry ain't got time to bleed. again&again&again.

Ok... happy new year to all but t17 for not fixing AB1 i did 3 playthroughs and still no cheezoo i deleted my saves started again and did intersection in 1 go, almost died at the end as my health bar was in the red but i made it but no achievement. WTF R T17 doing?
And to make things worse i bought all 3 AB's before i knew about the glitches.

Last edited by DigitALxBullets; 01-10-2011 at 06:19 AM.
DigitALxBullets is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2011, 02:49 PM   #45
Dragonsss
Banned User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 462

Dragonsss's Gamercard
Quote:
Originally Posted by DigitALxBullets View Post
Ok... happy new year to all but t17 for not fixing AB1 i did 3 playthroughs and still no cheezoo i deleted my saves started again and did intersection in 1 go, almost died at the end as my health bar was in the red but i made it but no achievement. WTF R T17 doing?
And to make things worse i bought all 3 AB's before i knew about the glitches.
Same for me, finished Yesterday on Elite mode, achievement still locked
Dragonsss is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2011, 01:00 PM   #46
Quickdraw
 
Quickdraw's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: UK
Posts: 2,487

Quickdraw1988's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
I find that very disappointing this hasn't been fixed and they have brought another 2 out for this *franchise* and cant fix a achievement bug.
__________________


You can't outrun Death forever, But you can make him work for it.

Urgently Boosting Saints Row 2 MP Achieves Message Me.
Quickdraw is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2011, 01:19 PM   #47
zz1
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 28

ZZ8's Gamercard
i can confirm that one can get "Aint got time to bleed" in campaign mode also. Do as suggested: delete all save files u had before starting the game, do it on easiest level, dont use health for the entire game.
But u can use items, pick up health, save and load the game. So i would predict, its easier than freeplay, were one has to go entire final level without saving.
zz1 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2011, 07:40 PM   #48
em0rox
 
em0rox's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 202

em0rox's Gamercard
I don't know why people are complaining so much when all you have to do is not choose a storage device and go through one level in free play without using a health pack... Who cares if they "officially" fixed it or not, they told you how to do it and it's simple as hell. Just don't choose a storage device, that's it. You don't have to erase saves or anything... :/
__________________

em0rox is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 11:24 AM.