PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Main Hub > Discussion Boards > Xbox 360
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-30-2011, 01:24 AM   #1
Gamerkick
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 18
Anyone still use the Original X360?

Hello Gamers,

I'm thinking about getting Battlefield 3. But I still play with the Original X360 and I was wondering if Battlefield 3 will still play on the Original X360 or will I have to get the Xbox 360S. And since I don't have a Hard Drive will I need to get one.

Thanks.
Gamerkick is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2011, 01:37 AM   #2
Spanish Assault
 
Spanish Assault's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Michigan
Posts: 13,331
Send a message via Skype™ to Spanish Assault

Spanish Assault's Gamercard

Awards Showcase Micro Guide - Silver   Road Map - Bronze   Community Gaming - Platinum   Defeat in the Cross-Site (GSL 12 vs THL 5)   10,000 posts   Over Achiever - Bronze   Donator - Level 1   NBA Live 07 - 1000 People Online...Again
Total Awards: 8 (more» ...)
Im not sure about the HD but the game will play on an older xbox 360.
__________________
Thanks to Raj for the signature and BEA for the avatar!


Spanish Assault is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2011, 02:31 AM   #3
EmporerDragon
 
EmporerDragon's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: South Dakota
Posts: 2,063

EmporerDragon's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
All games will run on all 360s, so you don't need to worry about that. Some games however (e.g. Final Fantasy XI or Halo: Reach) will need a hard drive for the full gaming experience.

Though, you should be able to find a 20 or 60GB 360 hard drive for peanuts nowadays, and I would highly recommend having one.
__________________
EmporerDragon is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2011, 10:42 AM   #4
Jaska95
 
Jaska95's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Finland
Posts: 290

JASKA95's Gamercard
To get HD textures you need install 1,5Gb pack. You can play without them but game looks kinda ugly.

I recommend getting Hard drive.
__________________
Jaska95 is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2011, 10:58 AM   #5
StoneyLEPI
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 5

StoneyLEPI's Gamercard
It works on my elite so you should be alright.
StoneyLEPI is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2011, 10:59 AM   #6
skaghead
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 159

Skaghead's Gamercard
unless you are the most casual of casual gamers , a HDD is a must.You should be able to pick up one quite cheaply now
skaghead is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2011, 11:55 AM   #7
Akuza
 
Akuza's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: United Kingdom of Bolton
Posts: 3,756

Akuza89's Gamercard

Awards Showcase 2,500 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
I know a few people who still own the original Xbox ... 1 of them don't use it as they bought a slim due to fear of rrod .. But yep they are launch xbox's and play all the latest Xbox 360 games
__________________
_____________________
ANIME
Currently watching
YU-GI-OH Arc V
Akame Ga Kill!
Gundam Reconguista in G
_____________________
||Some People Are Like Angry Customers, Step One Word Out Of Place And BANG!||
Akuza is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2011, 01:53 PM   #8
jfcs
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 6
Does anyone actually still have an original 360? I've had to replace about 3 of those things now because of RRODs
jfcs is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2011, 02:35 PM   #9
II KoFFiNz II
 
II KoFFiNz II's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: louisville, kentucky
Posts: 87

hf publicity's Gamercard
Smile

Quote:
Originally Posted by jfcs View Post
Does anyone actually still have an original 360? I've had to replace about 3 of those things now because of RRODs
yes I have 2 launch consoles that haven't RROD'd yet but they are both close and I've replaced the dvd drives in both myself.

At OP here's a 120 gig hdd for the 360 at gamestop refurbished by them: http://www.gamestop.com/xbox-360/acc...s-refurb/73822 only $50 you're welcome
__________________
http://www.trueachievements.com/HF+Publicity.htm

I got seriously 3.0 finally. updating this because everyone bitches that I didn't.
II KoFFiNz II is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2011, 05:48 PM   #10
Gamerkick
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 18
I was wondering if I should buy a refurbished one or wait till I get the 360S

I guess there's no other great place to buy a refurbished one then at gamestop


Quote:
Originally Posted by II KoFFiNz II View Post
yes I have 2 launch consoles that haven't RROD'd yet but they are both close and I've replaced the dvd drives in both myself.

At OP here's a 120 gig hdd for the 360 at gamestop refurbished by them: http://www.gamestop.com/xbox-360/acc...s-refurb/73822 only $50 you're welcome
Gamerkick is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2011, 06:18 PM   #11
Dav13s
 
Dav13s's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Great Shelford, England
Posts: 2,087

Davi3s Lar's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by Gamerkick View Post
I'm thinking about getting Battlefield 3. But I still play with the Original X360 and I was wondering if Battlefield 3 will still play on the Original X360 or will I have to get the Xbox 360S.
This has to be the stupidest question ever asked...
__________________
^[DISCLAIMER]This post is probably sarcastic, don't get your knickers in a twist[/DISCLAIMER]^

Cheers to G a c k t for the stolen sig

Check out my eBay stuff
Grammar - The difference between knowing your shit and knowing you're shit
Dav13s is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2011, 07:30 PM   #12
dutch-rocks
 
dutch-rocks's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: The Netherlands
Posts: 80

Gabberhansie's Gamercard
Quote:
Originally Posted by Dav13s View Post
This has to be the stupidest question ever asked...
indeed humanity gets dumber by the day.
dutch-rocks is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2011, 07:39 PM   #13
GrimSovereignty
 
GrimSovereignty's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Georgia
Posts: 1,515
Send a message via Skype™ to GrimSovereignty

GrimSovereignty's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
I still have my original xbox. Still works fine so don't plan on changing anytime soon.
__________________
Vision? What do you know about my vision? My vision would turn your world upside down, tear asunder your illusions, and send the sanctuary of your own ignorance crashing down around you. Now ask yourself, Are you ready to see that vision? - Huey Freeman


GrimSovereignty is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2011, 07:41 PM   #14
X Dboi X
 
X Dboi X's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Surrey & West Sussex, UK
Posts: 453

DeeBoii X's Gamercard

Awards Showcase NBA Live 07 - 1000 People Online...Again
Total Awards: 1 (more» ...)
Had a Launch release xbox then got e74 and binned it.

Bought an Arcade Xbox after and put the Launch 20GB HDD back on it.

Been working since.
__________________
Completed Retails = 26
Completed Arcades = 12
X Dboi X is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2011, 07:45 PM   #15
Trash Man
 
Trash Man's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Oxford, England
Posts: 1,319

oO Trash Man Oo's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by Dav13s View Post
This has to be the stupidest question ever asked...
It's up there with the one asked about whether or not the LCE version of Forza 4 is harder than the normal edition. That one made me cry nearly.

http://www.xbox360achievements.org/f...d.php?t=335907
__________________
Seriously 3.0 Progress: Level 89, 25 Onyx
(8/8 Campaign, 3/7 Horde, 7/7 Beast, 7/43 Versus)

Trash Man is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2011, 07:47 PM   #16
CouchOrnament
 
CouchOrnament's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Calgary AB Canada
Posts: 624

COUCH ORNAMENT's Gamercard
I have a launch Pro 20GB that my daughter now uses, and an Elite 120GB which I have given to my wife, both are still running great and I had BF3 running on all of them last night when some of my friends came over. The launch 360 was pushing really hot air out of the back, but that is to be expected with the pisspoor cooling in it. But even without an external fan below it, it ran 5 hours without a hiccup online and off. The Elite was blowing fairly hot air but a few degrees cooler than the Pro, and my S was running cool as a cucumber the whole night. Half the problem is proper venting... I run my Elite and Pro Vertically, to get the heat up and away as fast as possible from, whereas the S seems to run cooler horizontally. Not much a difference, but a few degrees C.
__________________




Happy 2012 everyone!

Last edited by CouchOrnament; 10-30-2011 at 07:49 PM.
CouchOrnament is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2011, 10:47 PM   #17
Gamerkick
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 18
And yet they came here.

Quote:
Originally Posted by Dav13s View Post
This has to be the stupidest question ever asked...
Quote:
Originally Posted by dutch-rocks View Post
indeed humanity gets dumber by the day.
Quote:
Originally Posted by Trash Man View Post
It's up there with the one asked about whether or not the LCE version of Forza 4 is harder than the normal edition. That one made me cry nearly.

http://www.xbox360achievements.org/f...d.php?t=335907
Gamerkick is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2011, 11:24 PM   #18
X Dboi X
 
X Dboi X's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Surrey & West Sussex, UK
Posts: 453

DeeBoii X's Gamercard

Awards Showcase NBA Live 07 - 1000 People Online...Again
Total Awards: 1 (more» ...)
I think the SigQuote of the month has come.
__________________
Completed Retails = 26
Completed Arcades = 12
X Dboi X is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2011, 02:17 AM   #19
GetNikolaiVodka
 
GetNikolaiVodka's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: New York
Posts: 113

GetNikolaiVodka's Gamercard
Hahaha can you imagine the outbreak there'd be if Microsoft starting making games specifically for certain models of the 360? I have the arcade still with a hard drive. Something like that would push me into PS3 quicker than anything else would.
__________________


100% Retail:
Oblivion, Bully, Fallout 3, Skyrim
GetNikolaiVodka is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2011, 08:02 AM   #20
Dav13s
 
Dav13s's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Great Shelford, England
Posts: 2,087

Davi3s Lar's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by Gamerkick View Post
And yet they came here.
Yea, we came and looked at the thread, only to find someone essentially asking if an Xbox 360 game would play on an Xbox 360. Sorry, but that's fucking daft.
__________________
^[DISCLAIMER]This post is probably sarcastic, don't get your knickers in a twist[/DISCLAIMER]^

Cheers to G a c k t for the stolen sig

Check out my eBay stuff
Grammar - The difference between knowing your shit and knowing you're shit
Dav13s is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2011, 08:19 AM   #21
Cmpunk
 
Cmpunk's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: North Reading Massachusetts
Posts: 576

NanoEdge EX's Gamercard

Awards Showcase Defeat in the Cross-Site (GSL 12 vs THL 5)
Total Awards: 1 (more» ...)
Doesn't matter which model it is man.. it will play. Why wouldn't a 360 game work on a 360 model?
Cmpunk is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2011, 02:20 PM   #22
ofay
 
ofay's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,225

Nopunchespulled's Gamercard

Awards Showcase 2,500 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by Gamerkick View Post
And yet they came here.
It's because your thread title didn't fully reveal what was asked within, don't be mad that you got made a fool
ofay is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2011, 01:13 AM   #23
Gamerkick
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 18
When I was watching Attack of the Show last week, they were saying something about needing new hardware to play Battlefield 3.


Quote:
Originally Posted by GetNikolaiVodka View Post
Hahaha can you imagine the outbreak there'd be if Microsoft starting making games specifically for certain models of the 360? I have the arcade still with a hard drive. Something like that would push me into PS3 quicker than anything else would.
__________________
You can't break a Martial Artist
Gamerkick is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2011, 05:17 AM   #24
ooo0ooooooo0ooo
 
ooo0ooooooo0ooo's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Jeffersonville, IN
Posts: 1,034
Send a message via Skype™ to ooo0ooooooo0ooo

OMFG its a Bear's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by Dav13s View Post
This has to be the stupidest question ever asked...
^ This ^

<10 char
__________________

Thanks for the sig Xerofox!

75/119 Xbox LIVE Arcade games Completed. Iss nice!

ooo0ooooooo0ooo is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2011, 10:40 AM   #25
Dav13s
 
Dav13s's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Great Shelford, England
Posts: 2,087

Davi3s Lar's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by Gamerkick View Post
When I was watching Attack of the Show last week, they were saying something about needing new hardware to play Battlefield 3.
Quote:
Originally Posted by Jaska95 View Post
To get HD textures you need install 1,5Gb pack. You can play without them but game looks kinda ugly.

I recommend getting Hard drive.
I assume it's this that someone said before. It means buying an HDD (if you want the HD grapics or some shit), and seriously, who (apart from you, seemingly) doesn't have an HDD?

Also, would you not have been better asking this in the BF3 sub-forum with a proper title, rather than a very ambiguous title followed by a rather silly question? ie - Title "Do I need additional hardware to play BF3?" with the post essentially asking the same thing, rather than "Will an Xbox game play on my Xbox?"

Don't mean to keep ragging on you, but put a bit more thought into new threads.
__________________
^[DISCLAIMER]This post is probably sarcastic, don't get your knickers in a twist[/DISCLAIMER]^

Cheers to G a c k t for the stolen sig

Check out my eBay stuff
Grammar - The difference between knowing your shit and knowing you're shit
Dav13s is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2011, 01:26 PM   #26
Burnout x360a
 
Burnout x360a's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Surrey, United Kingdom
Posts: 7,478

M1KE 08's Gamercard

Awards Showcase XBA Promoter   Submit - Bronze   Donator - Level 1   5,000 Posts
Total Awards: 4 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by Dav13s View Post
Yea, we came and looked at the thread, only to find someone essentially asking if an Xbox 360 game would play on an Xbox 360. Sorry, but that's fucking daft.
Will my PlayStation 1 play Xbox games?


__________________


^ By Xerofox, thanks!
Twitter lSteam

Burnout x360a is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2011, 01:29 PM   #27
Dav13s
 
Dav13s's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Great Shelford, England
Posts: 2,087

Davi3s Lar's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by Burnout View Post
But can I play Xbox 360 games on my PlayStation 1?
Funny you should say this, I'm actually working on a mod to allow people to do just that. It basically involves taking the case off an Xbox 360 and putting all the innards in a PS1 case. Should work just fine.

Next up, PS3 games on a Game Gear. That'll be a bit tougher...
__________________
^[DISCLAIMER]This post is probably sarcastic, don't get your knickers in a twist[/DISCLAIMER]^

Cheers to G a c k t for the stolen sig

Check out my eBay stuff
Grammar - The difference between knowing your shit and knowing you're shit
Dav13s is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2011, 04:54 PM   #28
ofay
 
ofay's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,225

Nopunchespulled's Gamercard

Awards Showcase 2,500 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by Dav13s View Post
Funny you should say this, I'm actually working on a mod to allow people to do just that. It basically involves taking the case off an Xbox 360 and putting all the innards in a PS1 case. Should work just fine.

Next up, PS3 games on a Game Gear. That'll be a bit tougher...
I got 5 on it
ofay is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2011, 01:06 AM   #29
wizknocker
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 5

wizknocker's Gamercard
you are not going to notice any big differences. now go buy it.
wizknocker is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2011, 01:07 AM   #30
BIGbivvie
 
BIGbivvie's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 2,425

Phil Bardsley's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
I play on the original X360 and its great!

My elite broke and now I'm using a friends.
BIGbivvie is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 01:36 AM.