PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Xbox 360 Retail Games > Shooter > The Darkness 2
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-09-2012, 02:47 AM   #1
Nevander
 
Nevander's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: United States
Posts: 6,982

Nevander's Gamercard

Awards Showcase Submit - Bronze   Referrals - Bronze   Road Map - Silver   Achievement Guide - Silver   5,000 Posts
Total Awards: 5 (more» ...)
Can't install game...

EDIT: Check post #7.

---

For some strange reason, this game will not install on my HDD. It just sits there saying "Installing game. Do not turn off your console or remove your storage device." I always install my games but this one won't for some stupid reason.

My laser works, it can't be my Xbox, it's relatively new. The game disk is brand new. I've tried restarting the Xbox and no luck.

What is going on?
__________________

Signature by Gackt. Click it to visit the Classic FPS Gamers x360a social group!
Random friend requests or invites sent with no message will be deleted.
I have moved to PC gaming for the most part, so I won't be on Xbox LIVE much anymore.

Last edited by Nevander; 02-09-2012 at 08:25 PM.
Nevander is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2012, 02:49 AM   #2
Mister Buds
 
Mister Buds's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Boston, MA
Posts: 2,559

Mister Buds's Gamercard

Awards Showcase 2,500 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
do you have enough free space on whatever drive you're trying to install it on? if so, try restarting your console. my really old PRO console does that sometimes.
Mister Buds is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2012, 02:51 AM   #3
Nevander
 
Nevander's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: United States
Posts: 6,982

Nevander's Gamercard

Awards Showcase Submit - Bronze   Referrals - Bronze   Road Map - Silver   Achievement Guide - Silver   5,000 Posts
Total Awards: 5 (more» ...)
I have 144 GB free. That's not it. I've restarted the Xbox numerous times so far. It's not working.
__________________

Signature by Gackt. Click it to visit the Classic FPS Gamers x360a social group!
Random friend requests or invites sent with no message will be deleted.
I have moved to PC gaming for the most part, so I won't be on Xbox LIVE much anymore.
Nevander is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2012, 03:14 AM   #4
Fletch
 
Join Date: May 2009
Posts: 26

FLETCH NCL's Gamercard
I had this problem too, but after I restarted my Xbox I was able to do an install.
Fletch is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2012, 07:37 AM   #5
VVh1pCr3am
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 439

Awards Showcase NBA Live 07 - 1000 People Online...Again
Total Awards: 1 (more» ...)
Try installing it while disconnected from Live. Sometimes that fixes it.
VVh1pCr3am is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2012, 08:07 PM   #6
SIMPLYMIDGET
 
SIMPLYMIDGET's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: USA
Posts: 2,000

simplymidget's Gamercard

Awards Showcase Achievement Guide - Bronze   1,000 Posts   Donator - Level 1
Total Awards: 3 (more» ...)
I covered my entire console with mustard, and it seemed to fix the problem.
__________________

160 completed games [Includes all DLC]

Don't waste time pulling off the petals. Cut off the head. - Spirit of Summer [God], Ryse

SIMPLYMIDGET is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2012, 08:24 PM   #7
Nevander
 
Nevander's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: United States
Posts: 6,982

Nevander's Gamercard

Awards Showcase Submit - Bronze   Referrals - Bronze   Road Map - Silver   Achievement Guide - Silver   5,000 Posts
Total Awards: 5 (more» ...)
Alright I got it to install finally. After a day of waiting I installed it while sitting on the dashboard completely offline after a fresh start.
__________________

Signature by Gackt. Click it to visit the Classic FPS Gamers x360a social group!
Random friend requests or invites sent with no message will be deleted.
I have moved to PC gaming for the most part, so I won't be on Xbox LIVE much anymore.
Nevander is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2012, 10:31 PM   #8
Suki
 
Suki's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,520

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
i had this too for the first time ever, i do have my gamer profile on a usb so i thought i would transer that to hd and see if i could install without the usb in but my profile would not move just said cannot perform action, weird!!, so i went offline and then it installed ok.
__________________
Over 100 Games 1000 Pointed
Suki is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2012, 01:37 AM   #9
OneGrainOfRice
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 28

OneGrainOfRice's Gamercard
Same here. I didn't know what EXACTLY fixed the problem,but it started to install once I took my Hard Drive out and cleared the system cache.
OneGrainOfRice is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2012, 07:57 PM   #10
AsILayDying
 
AsILayDying's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: UK
Posts: 151

Shuten Doji's Gamercard
I will try this as the game wont install for me either?
__________________


Add me all are welcome, but please add a msg if you Add me or I wont Add you

It's all about Respect

TNA:Impact, Cross The Line
AsILayDying is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2012, 07:59 PM   #11
Verdinial
Banned User
 
Join Date: May 2011
Posts: 369

TF x Redemption's Gamercard
I have the exact same problem, but with Final Fantasy. I have no idea why, but I'm glad to see it isn't just me.

EDIT - Go offline, and it works just fine.

Last edited by Verdinial; 02-12-2012 at 04:22 PM. Reason: Solution
Verdinial is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2012, 07:18 AM   #12
tpb
 
tpb's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: UK
Posts: 917

StalwartSnake's Gamercard
I had the same problem....

How I fixed it was to just start the game normally (which downloaded a patch) then jeweled back to the dashboard and tried again and it worked.....

Not saying that was definitely the fix - but certainly worked for me.
__________________


tpb is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2012, 11:51 AM   #13
Bang2Rights
 
Bang2Rights's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 6

bang2rights's Gamercard
patch the game first. it then works.
Bang2Rights is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2012, 05:16 PM   #14
The Dutch Pinyo
 
Join Date: Feb 2009
Location: The Netherlands
Posts: 60

The Dutch Pinyo's Gamercard
I had the problem too. I signed out of my profile and it installed, signed back in and started playing.
The Dutch Pinyo is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2012, 11:15 AM   #15
ETE73
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 3

ETE73's Gamercard
Signing out did the trick for me.
ETE73 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2012, 03:14 PM   #16
Asturgis
Gundam Meister
 
Asturgis's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: La Baule, France.
Posts: 1,289

Asturgis's Gamercard

Awards Showcase Subscriber - Platinum   Donator - Level 5   1,000 Posts   A+ Thread Award   Word of Mouth
Total Awards: 5 (more» ...)
I had to sign-off as well, Chris. Very weird. I hope we can play this together buddy
__________________
Asturgis is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2012, 04:10 PM   #17
Gackt
Banned User
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 12,729

Awards Showcase Staff Club - Gackt   NBA Live 07 - 1000 People Online...Again   Arcade Crazy - Bronze   Over Achiever - Gold   SOTF Winner   GSL 8 Winners   The Helping Hand   Bright Idea   Word of Mouth   Donator - Level 1   Submit - Bronze   Artist of the Month
Total Awards: 15 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by VVh1pCr3am View Post
Try installing it while disconnected from Live. Sometimes that fixes it.
This was the only way it would work for me. Thx
Gackt is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2012, 06:40 PM   #18
Pickproofswine
 
Pickproofswine's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 113

PickproofSwine's Gamercard
Quote:
Originally Posted by Bang2Rights View Post
patch the game first. it then works.
That worked for me . I left it to install while I went downstairs came back up and it was still spinning half hour later, I panicked haha.
Pickproofswine is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2012, 02:07 PM   #19
wW W4rD0g Ww
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 9

wW W4rD0g Ww's Gamercard
I had to update the game first aswell, but i think it's really wired.The install process has nothing to do with updating
__________________
wW W4rD0g Ww is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 01:38 AM.