PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Xbox 360 Retail Games > Action > Assassin's Creed
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-21-2007, 08:05 AM   #1
deneco4
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 101
No more cut scenes! I cant take it!

I can understand the value of story...but jabber jabber jabber, blah blah blah, what is said in a 10 minute dialog can be said in 2 sentences. Please patch it or something, let us skip it after the first go around.
If i fail a mission or replay a memory i dont wanna hear the same dickhole talk onnn and onnn and onnn.

Anyone else as annoyed as me? I mean...i just leave the thing runnin and go to the kitchen to get food or come online and post my grief on the forums about it.

And yes...im in the middle of a cutscene as i write this.

P.S. Why would the guards let you talk to your dying victim for 5 minutes while your killing him?
deneco4 is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 08:18 AM   #2
Sydanc1an
 
Sydanc1an's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Columbus Ohio
Posts: 213

Sydanc1an's Gamercard
Lol. Quite a rant you have going there. But nonetheless, I completely agree with you. Cutscenes should only be shown once without the ability to skip it. It is like a given rule for any game. Especially after the game is finished you should have the ability to skip.
As for the talking to the Target after the assassination: Without it the story wouldn't be as compelling and Altair wouldn't have any connection with them except for killing them.
__________________
Someone PM how to put pictures of the games i have completed. Thanks.
Sydanc1an is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 04:20 PM   #3
templargunman
 
templargunman's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 233
You call that a rant, it's under 18 paragraphs, thats a complaint... I don't have a problem with it because I just make my guy goof off.
templargunman is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 04:27 PM   #4
Dravz
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 53

Dravz's Gamercard
It's still a pretty large oversight to just forget to let people skip cutscenes.
Dravz is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 05:05 PM   #5
Tom19
 
Tom19's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: London, Kent
Posts: 308

Flax Monkey's Gamercard
lol i have to agree, when ever i load a chapter again i always hate sitting though the talking and there is no way to skip it. so yeah i think they should have let us skip it unless its the first time we have ever seen it.
Tom19 is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 05:31 PM   #6
templargunman
 
templargunman's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 233
I guess it's because they want you to experience the game every time you play it, not just play it.
templargunman is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 05:31 PM   #7
lordmerchant
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 2

lordmerchant's Gamercard
yeah that really pisses me off too, It's the same with the COD games, I dont mind watching the cutscenes the first couple of times so I can get the full story, but when I wanna go back and go through the levels just for fun it really pisses me off.
lordmerchant is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 05:56 PM   #8
Spartan EXR
 
Spartan EXR's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 827

Spartan EXR's Gamercard

Awards Showcase Submit - Gold   Word of Mouth
Total Awards: 2 (more» ...)
I feel the same...
__________________

Spartan EXR is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 06:16 PM   #9
Gorjira
 
Gorjira's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Glasgow, Scotland
Posts: 3,013

Gorjira's Gamercard

Awards Showcase 2,500 Posts   Submit - Bronze
Total Awards: 2 (more» ...)
Get over it.
__________________
All we are is dust in the wind.
Gorjira is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 06:48 PM   #10
Deyankees1
 
Deyankees1's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: New York City
Posts: 2,400
Send a message via AIM to Deyankees1 Send a message via MSN to Deyankees1

DeYanKees1's Gamercard

Awards Showcase Submit - Silver   1,000 Posts
Total Awards: 2 (more» ...)
yea I really dont mind but it does get a little annoyin after a while.
Deyankees1 is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 06:54 PM   #11
Steelhead
 
Steelhead's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Waynesburg, PA
Posts: 1,095

SG Steelhead's Gamercard

Awards Showcase Referrals - Bronze   1,000 Posts   Donator - Level 1   Word of Mouth
Total Awards: 4 (more» ...)
Like Bobby Boucher's mom would say, "Cutscenes are the DEVIL!"

I feel the same way. If I want a story, I'll read a book or watch a movie. I definitely don't care about storylines in games, so it's very nice to have the option of skipping them.
Steelhead is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 06:59 PM   #12
viciousmental56
 
Join Date: Jul 2007
Location: cincinnati
Posts: 140

viciousmental56's Gamercard
they should of let you skips them
since i've beat it i just have music playing and get on my computer while the cutscene is going on
viciousmental56 is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 07:16 PM   #13
rx32degrepber
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 199

timmy2447's Gamercard
lol. idk its just a game but yes im am getting tired of just sitting around talking to these people for ever
rx32degrepber is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2007, 05:34 AM   #14
Philanthr0py
 
Philanthr0py's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 32

Philanthr0py's Gamercard
there should be a way to, remember in the walkthrough video for William de Montferrat? When he is assassinated, they skipped the scene of you talking to him, jade even said they were skipping it to not ruin the story, kinda lame if they just left the ability to skip them out in the release dontcha think?
__________________
Philanthr0py is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2007, 05:45 AM   #15
Fruhmann360
 
Fruhmann360's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: nnj
Posts: 714

Fruhmann360's Gamercard
my gripe is i can't just jump into this game. can't just get into the world and explore.

for flag and templar hunting i'm using memory 6. so everytime i start up in the animus it probably takes a good 7-10 minutes before i can actually play. between the cut scene, running through masyaf, and load times it's a hassle. i usually put the game on mute or put tv/cable back on.
Fruhmann360 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 05:20 AM.