PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Xbox 360 LIVE Arcade Games > Shooter > Gotham City Impostors
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-25-2012, 05:59 PM   #1
SilvereX
 
Join Date: Apr 2010
Location: New Zealand
Posts: 74

Anna Recsiek's Gamercard
Game not working after the last title update?

Hey guys.

I can't connect to matches anymore. It puts me into a lobby with just myself now. One time I got into a match with just one other person.

Is this happening to any of you?
__________________
SilvereX is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2012, 06:39 PM   #2
ofay
 
ofay's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,225

Nopunchespulled's Gamercard

Awards Showcase 2,500 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Not to me, but once one game finishes it puts me into another game that's already in progress half the time
ofay is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2012, 08:31 PM   #3
Doktor Wilhelm
 
Doktor Wilhelm's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: North East, England, United Kingdom, Europe, Earth, Sol System.
Posts: 1,498

Doktor Wilhelm's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
The only issues I'm having since the patch is the post match lobby not showing anyone and being put straight into another match after finishing one without being sent back to the lobby.

Since the patch before this one, I have had an issue with being put into a lobby alone with a minute until the match starts (though once it reaches 0, it starts again at 30 seconds); but if I back out and rejoin then it usually finds people.
__________________


"Video games don't affect kids. If Pac-Man had affected us as kids, we'd all be running around in dark rooms, munching pills and listening to repetitive electronic music." - Marcus Brigstocke
Doktor Wilhelm is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2012, 08:56 PM   #4
Leone Phelps
 
Join Date: Sep 2008
Location: Michigan
Posts: 279

Leone Phelps's Gamercard

Awards Showcase NBA Live 07 - 1000 People Online...Again
Total Awards: 1 (more» ...)
The patch seems to be great for me, less laggy lobbies, however I'm having the same problem as these guys where it puts me into a new match without going to the veto map screen. Also, I've played twice since the patch and both times after about an hour or two it randomly sent me to the dashboard as the game was loading. :/ Dunno if it'll happen often but it's happened both times to me
__________________
I play Gears 3 and battlefield 3 online. If you wanna wreck or boost or somethin message me GT Leone Phelps

Quote:
Originally Posted by HMS Resolution
I find it mind-boggling that you openly admit to finding a crouching nut sack funny, call us all "vaginas" and then claim to be mature. .
LOL
Leone Phelps is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2012, 03:21 AM   #5
Belvik
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 246

Belvik's Gamercard
It's been real hit or miss for me since this last patch. Was playing with 2 friends in party today. Once we got in a game, it would just move us all to a new lobby after every game finished. Games would show 3 bar connections for us, but there would be a solid 1-2 seconds of lag. Today was the first time I've had the issue though. The two other times I've played since the last update have been decent except for the occasional lobby jumps that seem to be happening.
__________________

Belvik is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2012, 09:12 AM   #6
SilvereX
 
Join Date: Apr 2010
Location: New Zealand
Posts: 74

Anna Recsiek's Gamercard
Quote:
Originally Posted by Doktor Wilhelm View Post
Since the patch before this one, I have had an issue with being put into a lobby alone with a minute until the match starts (though once it reaches 0, it starts again at 30 seconds); but if I back out and rejoin then it usually finds people.
Yeah, that's what's happening to me at the moment, except no matter what I keep getting put in empty lobbies.
__________________
SilvereX is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2012, 11:20 AM   #7
Doktor Wilhelm
 
Doktor Wilhelm's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: North East, England, United Kingdom, Europe, Earth, Sol System.
Posts: 1,498

Doktor Wilhelm's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
You could always try deleting the game, the DLC 'update' and clearing the consoles cache (if you haven't already) and see if redownloading everything helps?
__________________


"Video games don't affect kids. If Pac-Man had affected us as kids, we'd all be running around in dark rooms, munching pills and listening to repetitive electronic music." - Marcus Brigstocke
Doktor Wilhelm is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 06:21 AM.