PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Games for Windows Live Games > Age of Empires Online
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-31-2012, 12:17 AM   #1
GearsFan4Life
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 213

lord of da sith's Gamercard
Microsoft Points

Just a question, I logged on to Age of Empires Online today and it said you can now purchase Empire Points through Games for Windows Live. My question is can you now once again use Microsoft Points to download content?
__________________

advertising
GearsFan4Life is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2012, 03:19 AM   #2
xKRAIZEEMANx
 
xKRAIZEEMANx's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: In An Existential Nightmare
Posts: 1,702

xKRAIZEEMANx's Gamercard

Awards Showcase Submit - Bronze   Over Achiever - Bronze   1,000 Posts
Total Awards: 3 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by GearsFan4Life View Post
Just a question, I logged on to Age of Empires Online today and it said you can now purchase Empire Points through Games for Windows Live. My question is can you now once again use Microsoft Points to download content?
Well, in a way...yes. You use Microsoft Points to purchase Empire Points, and in turn, use them to purchase content.

425 Empire Points (400MSP)
900 Empire Points (800MSP)
2500 Empire Points (2000MSP)
5500 Empire Points (4000MSP)

With those you can then purchase Pro/Premium Civilizations, Skirmisher Boosters Pack, and so on and so forth.

Have not purchased any, but the option is available now (Whereas it was not before).
__________________





xKRAIZEEMANx is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2012, 04:42 AM   #3
OttomanC3N9
 
OttomanC3N9's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Germany
Posts: 176

cenGii91's Gamercard
Not correct!
2500 Empire Points costs exactly 2160 Points and 5500 costs 4240 MP! (This is quiet stupid, i know)
__________________
Attention! I'm aachieved 40.000 on 12.08.2012

Last edited by OttomanC3N9; 07-31-2012 at 05:57 AM. Reason: My mistake! Not 4020 MP!
OttomanC3N9 is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2012, 05:27 AM   #4
xKRAIZEEMANx
 
xKRAIZEEMANx's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: In An Existential Nightmare
Posts: 1,702

xKRAIZEEMANx's Gamercard

Awards Showcase Submit - Bronze   Over Achiever - Bronze   1,000 Posts
Total Awards: 3 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by OttomanC3N9 View Post
Not correct!
2500 Empire Points costs exactly 2160 Points and 5500 costs 4020 MP! (This is quiet stupid, i know)

Weird, because I had the game collapsed when I was typing the info out. Double checking and everything. Do not know why it would appear different...???

Edit: Screenshots......
__________________






Last edited by xKRAIZEEMANx; 07-31-2012 at 05:47 AM.
xKRAIZEEMANx is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2012, 05:54 AM   #5
OttomanC3N9
 
OttomanC3N9's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Germany
Posts: 176

cenGii91's Gamercard
Sorry, i made a mistake 5500 costs 4240 Microsoft Points!
__________________
Attention! I'm aachieved 40.000 on 12.08.2012
OttomanC3N9 is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2012, 05:56 AM   #6
OttomanC3N9
 
OttomanC3N9's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Germany
Posts: 176

cenGii91's Gamercard
Quote:
Originally Posted by xKRAIZEEMANx View Post
Weird, because I had the game collapsed when I was typing the info out. Double checking and everything. Do not know why it would appear different...???

Edit: Screenshots......

Thats really weirdo, maybe the real price of the Points are calculated different, because it's a different currency?
__________________
Attention! I'm aachieved 40.000 on 12.08.2012
OttomanC3N9 is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2012, 05:57 AM   #7
xKRAIZEEMANx
 
xKRAIZEEMANx's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: In An Existential Nightmare
Posts: 1,702

xKRAIZEEMANx's Gamercard

Awards Showcase Submit - Bronze   Over Achiever - Bronze   1,000 Posts
Total Awards: 3 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by OttomanC3N9 View Post
Thats really weirdo, maybe the real price of the Points are calculated different, because it's a different currency?


LOL, no idea...more than likely.
__________________





xKRAIZEEMANx is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2012, 06:20 AM   #8
OttomanC3N9
 
OttomanC3N9's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Germany
Posts: 176

cenGii91's Gamercard
Idk, but finally, i hate using steam, now i can buy microsoft points. well then
__________________
Attention! I'm aachieved 40.000 on 12.08.2012
OttomanC3N9 is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2012, 07:50 PM   #9
xsoenx
 
Join Date: Jun 2008
Location: denmark
Posts: 255

xsoenx's Gamercard
GFWL have different priceses between each country
xsoenx is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2012, 07:53 PM   #10
CHIRUNO99
 
CHIRUNO99's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: United Kingdom
Posts: 1,286

chiruno99's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
All of a sudden I want to punch Microsoft, but then again this is by choice.
I find it odd how an MMO currency takes up 6mb though. That's new to me.
__________________


Damn I'm so depressed.
CHIRUNO99 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2012, 03:35 AM   #11
OttomanC3N9
 
OttomanC3N9's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Germany
Posts: 176

cenGii91's Gamercard
Quote:
Originally Posted by xsoenx View Post
GFWL have different priceses between each country

What a shit. Just because the euro has a bigger market value, it's more expensive for me? Anyway the 60 points extra is not bad at all.
__________________
Attention! I'm aachieved 40.000 on 12.08.2012
OttomanC3N9 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2012, 03:38 AM   #12
xKRAIZEEMANx
 
xKRAIZEEMANx's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: In An Existential Nightmare
Posts: 1,702

xKRAIZEEMANx's Gamercard

Awards Showcase Submit - Bronze   Over Achiever - Bronze   1,000 Posts
Total Awards: 3 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by CHIRUNO99 View Post
I find it odd how an MMO currency takes up 6mb though.
I know, right?
__________________





xKRAIZEEMANx is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2012, 06:04 AM   #13
GearsFan4Life
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 213

lord of da sith's Gamercard
Quote:
Originally Posted by xKRAIZEEMANx View Post
Weird, because I had the game collapsed when I was typing the info out. Double checking and everything. Do not know why it would appear different...???

Edit: Screenshots......
Awesome, can you only do this through GFWL or where did you go to access this?
__________________

advertising
GearsFan4Life is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2012, 06:08 AM   #14
xKRAIZEEMANx
 
xKRAIZEEMANx's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: In An Existential Nightmare
Posts: 1,702

xKRAIZEEMANx's Gamercard

Awards Showcase Submit - Bronze   Over Achiever - Bronze   1,000 Posts
Total Awards: 3 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by GearsFan4Life View Post
Awesome, can you only do this through GFWL or where did you go to access this?
It is in game, once you are in your Capital City. There is a little "Add Empire Points" button towards the top right of the screen. I am not sure if there is any way to add points.
__________________





xKRAIZEEMANx is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2012, 01:48 PM   #15
xsoenx
 
Join Date: Jun 2008
Location: denmark
Posts: 255

xsoenx's Gamercard
Quote:
Originally Posted by OttomanC3N9 View Post
What a shit. Just because the euro has a bigger market value, it's more expensive for me? Anyway the 60 points extra is not bad at all.
you don't wanna see the prices in Denmark then
xsoenx is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2012, 02:20 PM   #16
OttomanC3N9
 
OttomanC3N9's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Germany
Posts: 176

cenGii91's Gamercard
Quote:
Originally Posted by xsoenx View Post
you don't wanna see the prices in Denmark then
Tell me, what do you pay for microsoft points?
__________________
Attention! I'm aachieved 40.000 on 12.08.2012
OttomanC3N9 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2012, 05:17 PM   #17
GearsFan4Life
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 213

lord of da sith's Gamercard
Quote:
Originally Posted by xKRAIZEEMANx View Post
It is in game, once you are in your Capital City. There is a little "Add Empire Points" button towards the top right of the screen. I am not sure if there is any way to add points.
Are you talking about that little Empire Points button with the +? Because when I click it, it still wants me to use steam points
__________________

advertising
GearsFan4Life is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2012, 05:29 PM   #18
xKRAIZEEMANx
 
xKRAIZEEMANx's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: In An Existential Nightmare
Posts: 1,702

xKRAIZEEMANx's Gamercard

Awards Showcase Submit - Bronze   Over Achiever - Bronze   1,000 Posts
Total Awards: 3 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by GearsFan4Life View Post
Are you talking about that little Empire Points button with the +? Because when I click it, it still wants me to use steam points
That is the button I am referring to. Did you install the game via GFWL, or Steam? Because I installed via GFWL, not Steam.
__________________






Last edited by xKRAIZEEMANx; 08-01-2012 at 06:11 PM.
xKRAIZEEMANx is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2012, 06:50 AM   #19
MyPetWorm
 
MyPetWorm's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: New Zealand
Posts: 496

Elyoh's Gamercard
Quote:
Originally Posted by xsoenx View Post
GFWL have different priceses between each country
Wtf? The actual points cost different per country to match the difference, why the hell are they now changing the actual cost aswell?

Quote:
Originally Posted by OttomanC3N9 View Post
Tell me, what do you pay for microsoft points?
In New Zealand, it is $16.50 per 1000
__________________
GamerTag = Elyoh

First in the World to finish Dungeon Siege III
First in the Southern Hemisphere to finish Mass Effect 3, Age of Empires Online and Babel Rising

Writer of the Dungeon Sige III and Babel Rising guides
MyPetWorm is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2012, 04:37 PM   #20
OttomanC3N9
 
OttomanC3N9's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Germany
Posts: 176

cenGii91's Gamercard
Update: The IPs costs as much as Kraizeeman said. 2000 MP for 2500 IP and 4000 MP for 5500 IP. I don't know what happened but it's good that they are a little bit cheaper now.
__________________
Attention! I'm aachieved 40.000 on 12.08.2012
OttomanC3N9 is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2012, 04:40 PM   #21
OttomanC3N9
 
OttomanC3N9's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Germany
Posts: 176

cenGii91's Gamercard
Quote:
Originally Posted by MyPetWorm View Post
Wtf? The actual points cost different per country to match the difference, why the hell are they now changing the actual cost aswell?



In New Zealand, it is $16.50 per 1000
16,50 NZD are 10 for 1000 Points i think this is quite more. I pay 10 for a 800 Points card
__________________
Attention! I'm aachieved 40.000 on 12.08.2012
OttomanC3N9 is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2012, 08:43 PM   #22
MyPetWorm
 
MyPetWorm's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: New Zealand
Posts: 496

Elyoh's Gamercard
Quote:
Originally Posted by OttomanC3N9 View Post
Update: The IPs costs as much as Kraizeeman said. 2000 MP for 2500 IP and 4000 MP for 5500 IP. I don't know what happened but it's good that they are a little bit cheaper now.
Good to know
__________________
GamerTag = Elyoh

First in the World to finish Dungeon Siege III
First in the Southern Hemisphere to finish Mass Effect 3, Age of Empires Online and Babel Rising

Writer of the Dungeon Sige III and Babel Rising guides
MyPetWorm is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2012, 10:23 PM   #23
OttomanC3N9
 
OttomanC3N9's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Germany
Posts: 176

cenGii91's Gamercard
Quote:
Originally Posted by MyPetWorm View Post
Good to know
Yes, as you can read that in the Launcher, but the old prices are shown, when you klick "add points" so i guess they will update the function later.
__________________
Attention! I'm aachieved 40.000 on 12.08.2012
OttomanC3N9 is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2012, 07:21 PM   #24
Obliteral
 
Obliteral's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Uk
Posts: 175

obliteral's Gamercard
Question you can earn points from doin sertain quests so would that mean after ages of playing u could afford a dlc without paying?
__________________




Huge Thanks To AmbaLaBamba For The Sig!!

Currently Working On:

- FF XIII - Gears 2 - Black Ops -
- Dragon Age Origins -
- Dungeon Siege 3 -
- Dead Space -


Obliteral is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2012, 09:04 PM   #25
xsoenx
 
Join Date: Jun 2008
Location: denmark
Posts: 255

xsoenx's Gamercard
Quote:
Originally Posted by Obliteral View Post
Question you can earn points from doin sertain quests so would that mean after ages of playing u could afford a dlc without paying?
yes but it will take sometime to get the first Civ, but after that it goes alot faster for the other
xsoenx is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2012, 11:25 PM   #26
Obliteral
 
Obliteral's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Uk
Posts: 175

obliteral's Gamercard
Quote:
Originally Posted by xsoenx View Post
yes but it will take sometime to get the first Civ, but after that it goes alot faster for the other
Ahhh great thanks i wont bother payin then xD
__________________




Huge Thanks To AmbaLaBamba For The Sig!!

Currently Working On:

- FF XIII - Gears 2 - Black Ops -
- Dragon Age Origins -
- Dungeon Siege 3 -
- Dead Space -


Obliteral is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 12:00 PM.