PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Xbox 360 Retail Games > Action > Skylanders Giants
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-22-2012, 12:35 AM   #1
firethornn
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 5

stonecouger's Gamercard
Skylander Giant not working on portal

I have the first portal and i finds all my first gen skylanders while playing giants. But everytime i put the giant on it does not read it. Just wondering if anyone else is having the same problem or might just be a broken giant. i have only one giant at this time so cant test.
firethornn is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2012, 01:02 AM   #2
OldSkoolGamer
 
OldSkoolGamer's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Victoria, Australia
Posts: 194

CHEEKY MUNKY23's Gamercard
Quote:
Originally Posted by firethornn View Post
I have the first portal and i finds all my first gen skylanders while playing giants. But everytime i put the giant on it does not read it. Just wondering if anyone else is having the same problem or might just be a broken giant. i have only one giant at this time so cant test.
I have four giants (Tree Rex, Crusher, Swarm, and Bouncer) and they all work fine on my first gen portal. I would say that the giant you've got is faulty.
OldSkoolGamer is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2012, 01:03 AM   #3
Lord Dirt
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 381

Lord Dirt's Gamercard
My old portal didnt work well either with the 4 new Giants. Glad I bought the new starter pack as well. No issues there.

Last edited by Lord Dirt; 10-22-2012 at 01:06 AM.
Lord Dirt is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2012, 01:33 AM   #4
wtrswoopes
 
wtrswoopes's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 159

wtrswoopes's Gamercard

Awards Showcase Submit - Bronze   NBA Live 07 - 1000 People Online...Again   Gamer Chick!
Total Awards: 3 (more» ...)
Mine are working on my original portal, but I have heard several accounts from people where theirs are not. Some sort of defect.
wtrswoopes is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2012, 03:57 AM   #5
ElvisOfTheDead
 
ElvisOfTheDead's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Hurst, TX
Posts: 174
Send a message via AIM to ElvisOfTheDead Send a message via Yahoo to ElvisOfTheDead

Elvis0fTheDead's Gamercard
That's terrible!

I actually bought the game with the portal to get Tree Rex, so I never plugged in the original.

Hope it's a software thing they can patch quickly so that you don't have to wait for a replacement...
__________________
ElvisOfTheDead is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2012, 11:57 AM   #6
TRICKY1976
 
TRICKY1976's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: NOTTINGHAM ENGLAND
Posts: 876
Send a message via ICQ to TRICKY1976 Send a message via MSN to TRICKY1976

TRICKY1976's Gamercard

Awards Showcase Submit - Bronze
Total Awards: 1 (more» ...)
Im playing on my old portal and havnt had any problems
__________________


TRICKY1976 is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2013, 02:37 PM   #7
DoctorPolski
 
DoctorPolski's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Southampton, UK
Posts: 267

DoctorPolski's Gamercard
See my posts on this thread: Skylanders portal use with giants issue
__________________


DoctorPolski is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 07:34 AM.