PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
 
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Xbox 360 Retail Games > Action > Assassin's Creed III > The Tyranny of King Washington, Part 1: Infamy
Subscribe    Donate
Assassin's Creed III
Quick links
Latest news
Sep 08, 2014 Assassin's Creed: Birth of a New World – The American Saga Collection Coming in October
Jan 22, 2014 Alleged Assassin's Creed III Dev Calls Game a "Wreck", Discusses Reasons Why
Oct 04, 2013 Ubisoft Announces Assassin's Creed Heritage Collection
Apr 24, 2013 X360A Review: Assassin's Creed III: The Tyranny of King Washington - The Redemption
Apr 23, 2013 Assassin's Creed III: The Tyranny of King Washington Episode 3 Available Today

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-17-2013, 09:04 AM   #1
jatt_boy_punjabi
 
jatt_boy_punjabi's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: California
Posts: 31

Gamertag: LON3WOLFSNIP3R
Game Breaking Glitch ???

So I am on the last DLC mission "Justice Served" and I am on the "stalk the guard dog patrol" objective, but as I enter the bushes (where you are supposed to go to) the objective doesn't change and nothing shows up on the map. It stays on the same objective, no guard dogs are around to lure over and it doesn't let me sprint or change any weapons. I have tried restarting the mission, restarting the checkpoint, deleting DLC and reinstalling it, and also started a fresh new save but that problem is still there. Anyone else having the same issues ??
__________________
Like A Sommmb0o0o0o0o0o0o0o0odeeeee !!!!!



jatt_boy_punjabi is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2013, 10:47 PM   #2
I UK IDestroya
 
I UK IDestroya's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Great Britain
Posts: 53

Gamertag: ConnorJDey
Pretty sure your supposed to press Y to go invisible and then the dog will come over..?

*Maybe thinking of something else but worth a try
I UK IDestroya is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2013, 02:47 AM   #3
TheSaferHouse
 
Join Date: Jan 2010
Location: Oregon, USA
Posts: 220

Gamertag: TheSaferHouse
Quote:
Originally Posted by jatt_boy_punjabi View Post
So I am on the last DLC mission "Justice Served" and I am on the "stalk the guard dog patrol" objective, but as I enter the bushes (where you are supposed to go to) the objective doesn't change and nothing shows up on the map. It stays on the same objective, no guard dogs are around to lure over and it doesn't let me sprint or change any weapons. I have tried restarting the mission, restarting the checkpoint, deleting DLC and reinstalling it, and also started a fresh new save but that problem is still there. Anyone else having the same issues ??
I am also having this problem, any suggestions or advice? Anyone?

Edit: I just deleted my save, started a new game, and still have the same problem, this is total bullshit as I can't finish the last mission, WTF Ubisoft!!!

Last edited by TheSaferHouse; 04-02-2013 at 04:43 AM.
TheSaferHouse is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2013, 05:52 AM   #4
TheSaferHouse
 
Join Date: Jan 2010
Location: Oregon, USA
Posts: 220

Gamertag: TheSaferHouse
Just found this possible fix on the Ubisoft forums, going to try it now and will update when I know more...

"The workaround provided for Xbox 360 users worked out! I confirmed it earlier today.

I first deleted my DLC save file in Assassin's Creed 3. Next I went to the Xbox dashboard, navigated to the storage file for Assassin's Creed 3 and deleted the DLC episdes one and two, the save files, and the title update to the game. After that I started AC3, went to the Tyranny of George Washington and only downloaded the first episode. After I made it all the way back to the Justice Served mission everything worked and I made it past the bug. Hopefully this works out for people. If it doesn't I hope another workaround or fix is discovered soon."

EDIT: It worked! Thank god, it effing worked. My sanity has been restored. What a maddening glitch.

Last edited by TheSaferHouse; 04-02-2013 at 10:06 AM.
TheSaferHouse is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2013, 11:12 PM   #5
ThePumpkinKing
 
ThePumpkinKing's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: New York
Posts: 1,799

Gamertag: The Winter King

Awards Showcase 1,000 Posts   x360a Book Club
Total Awards: 2 (more» ...)
So.... the workaround is to completely shit-can your progress and start from scratch? How in the fuck is that a "workaround"??? Oh, yeah. It isn't. It's "delete everything and start from scratch."

Fuck all that. I'll wait for a patch. Or screw around with finding a workaround myself. That doesn't involve wasting another 2-3 hours redoing everything I just did.
__________________
Retail 1000 (No DLC):
Dante's Inferno
Halo: Reach (1400)
Resident Evil 5
ThePumpkinKing is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2013, 12:15 AM   #6
DJzero
 
DJzero's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Concord Township, OH
Posts: 506

Gamertag: DJ zero 1980

Awards Showcase Donator - Level 1
Total Awards: 1 (more» ...)
Wow. Affecting me too. Really bummed. I may just watch the end of the episode on YouTube and move onto Ep. 2.
Luckily I'm not an achievement whore. Maybe one day when I'm bored I'll delete everything and start over. Today is NOT that day. Grrrrrrrr.
__________________
DJ zero 1980
DJzero is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2014, 04:21 AM   #7
Graivul
 
Graivul's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: East Yorkshire, England
Posts: 1,082

Gamertag: Heroic Bishop

Awards Showcase 1,000 Posts   Donator - Level 1
Total Awards: 2 (more» ...)
Yeah they screwed the pooch on this one, total bullshit.

There amazing helpful response of delete the save file etc and start all over again is not helpful, that is called 'clutching at straws' where I come from. It is the same logic as the basic PC matra of....'oh my PC is acting weird....first step...restart the friggin thing'

And now AC4 is out, the chances of a retrospective fix are pretty much zero...the best Xbox franchise ever.....now ruined.....what a friggin joke.
__________________

Graivul is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2014, 12:00 AM   #8
KilldbyNecropsy
 
Join Date: May 2013
Posts: 4

Gamertag: KilldbyNecropsy
I just ran into this glitch myself... Sigh.
KilldbyNecropsy is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2014, 10:16 AM   #9
cactusmomma
 
cactusmomma's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Chicago
Posts: 6

Gamertag: cactusmomma
Ran into this myself. Unfortunately, I had to kill the entire DLC and all saves, redownload the whole thing and start over. Total freaking buzzkill, if you ask me! Everything worked just dandy afterwards. You'd think that nearly a year after release, they'd have something to fix it finally..
cactusmomma is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2014, 07:49 PM   #10
xSyKoTiCxJeTx
 
xSyKoTiCxJeTx's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Le Mans, FRANCE
Posts: 65

Gamertag: xSyKoTiCxJeTx
Got into this f***ing glitch earlier today and I didn't have other choice to delete my save file and all dlc except Infamy and re-do only main missions,skip all the rest and it worked...(luckily)
__________________


xSyKoTiCxJeTx is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2015, 06:59 AM   #11
introvertpoet
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 16
Send a message via Yahoo to introvertpoet

Gamertag: introvertpoet
I just got to this glitch myself. This is ridiculous! I had completed everything, gotten all the memories at 100% synch, did all the optional objectives, found all lucid memories, and then they shat on me with this stupid glitch. I can't fathom that I lost all that time playing (time of which I hardly have to enjoy gaming) and I need to delete everything, download it all again and start from scratch.

I still have Liberation, Black Flag, Unity, and Rogue piled up ready to go and I can't do a damn thing until I get through this.
introvertpoet is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2015, 04:32 AM   #12
introvertpoet
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 16
Send a message via Yahoo to introvertpoet

Gamertag: introvertpoet
Had no other option but to delete my save file and the DLC and install just The Infamy. Took me a few hours, but I got it. Now to download the other DLC pack and continue forth. Le Sigh...
introvertpoet is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2015, 08:04 AM   #13
Koldomordor
 
Koldomordor's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Spain
Posts: 196

Gamertag: Koldomordor

Awards Showcase Adhere to the Creed Franchise Club - Tier 1   Over Achiever - Bronze   Brick Builders & Busters Franchise Club - Tier 1
Total Awards: 3 (more» ...)
I cant believe they didnt patch this stupid glitch yet... way to go Ubisoft!

Unfortunately, like everyone says, I had to delete my savegame and all DLCs. Then, just download the first DLC and start a new game. To be on the safe side, don't complete any side missions and dont open any chest.
__________________
Koldomordor is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 03:24 PM.