PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Xbox 360 Retail Games > RPG > Borderlands 2
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-06-2013, 09:28 PM   #1
The Duke of Darkness
 
The Duke of Darkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Leeds, UK
Posts: 1,835

The Allslayer's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Torgue Tier 3 missions WTF

I'm doing the dlc on the normal playthrough with a level 50 and the Tier 3 missions have level 62 enemies WHAT THE FUCK IS THIS SHIT It's impossible.
The Duke of Darkness is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2013, 10:37 PM   #2
Doktor Wilhelm
 
Doktor Wilhelm's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: North East, England, United Kingdom, Europe, Earth, Sol System.
Posts: 1,499

Doktor Wilhelm's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Are you connected to online while playing?
There is a hotfix that is meant to fix that issue: http://support.gearboxsoftware.com/e...ix-Information
__________________


"Video games don't affect kids. If Pac-Man had affected us as kids, we'd all be running around in dark rooms, munching pills and listening to repetitive electronic music." - Marcus Brigstocke
Doktor Wilhelm is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2013, 11:44 PM   #3
The Duke of Darkness
 
The Duke of Darkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Leeds, UK
Posts: 1,835

The Allslayer's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by Doktor Wilhelm View Post
Are you connected to online while playing?
There is a hotfix that is meant to fix that issue: http://support.gearboxsoftware.com/e...ix-Information
Yeah I'm online thats why I'm pissed because it's supposed to be fixed. Looks like I'll have to delete the level cap update and do it offline.
The Duke of Darkness is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2013, 11:33 AM   #4
StevieG83
 
StevieG83's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Hebburn, South Tyneside, UK
Posts: 37

TheGreatStevieG's Gamercard
Quote:
Originally Posted by The Duke of Darkness View Post
Yeah I'm online thats why I'm pissed because it's supposed to be fixed. Looks like I'll have to delete the level cap update and do it offline.
It wont affect you getting the achievement for doing all the side missions, I have not done the T3 rematch for the bar room brawl, or the T3 race rematch, and i got the achievement for completing all the side missions,

It is annoying like when it happens on a Normal play through
__________________
XBOX LIVE GAMER TAG
THEGREATSTEVIEG

StevieG83 is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2013, 09:03 PM   #5
Parallax Demon
 
Parallax Demon's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Rotterdam, the Netherlands
Posts: 564

parallax demon's Gamercard
I can help you get that one done in no time. Have been farming the Tier 3 rematch over and over again for my BAR. And in my case everybody is just lvl 50.
Parallax Demon is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2013, 10:56 AM   #6
The Duke of Darkness
 
The Duke of Darkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Leeds, UK
Posts: 1,835

The Allslayer's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by StevieG83 View Post
It wont affect you getting the achievement for doing all the side missions, I have not done the T3 rematch for the bar room brawl, or the T3 race rematch, and i got the achievement for completing all the side missions,

It is annoying like when it happens on a Normal play through
I wasn't trying to do the rematch just the regular Tier 3.

Quote:
Originally Posted by Parallax Demon View Post
I can help you get that one done in no time. Have been farming the Tier 3 rematch over and over again for my BAR. And in my case everybody is just lvl 50.
Thanks for the offer but I did it. I had to delete the level cap dlc but not the update (The game won't even let you play the dlc if you don't have the update)
The Duke of Darkness is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2013, 12:09 PM   #7
StevieG83
 
StevieG83's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Hebburn, South Tyneside, UK
Posts: 37

TheGreatStevieG's Gamercard
Quote:
Originally Posted by The Duke of Darkness View Post
I wasn't trying to do the rematch just the regular Tier 3.
Well that totally sucks, i only did a few days ago and they were all level 30, it was the rematch when they jumped to level 61. I assumed that was normal for the rematch? maybe not then
__________________
XBOX LIVE GAMER TAG
THEGREATSTEVIEG

StevieG83 is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2013, 04:01 PM   #8
squid5580
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 629

thanx4tehfish's Gamercard
Quote:
Originally Posted by Parallax Demon View Post
I can help you get that one done in no time. Have been farming the Tier 3 rematch over and over again for my BAR. And in my case everybody is just lvl 50.
Ya mine were lvl 50. I farmed it a bunch of times for portraits with a friend. Then i joined another friends tvhm and went back to mine and it was set at 61. Tried a dif character on normal and it was set to 61
__________________


squid5580 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 08:12 PM.