PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Xbox 360 Retail Games > Shooter > Quake 2
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-15-2006, 03:38 AM   #1
C-HOX
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11
Wait, I don't see Quake 2 anywhere...

Not on IGN or anything.
C-HOX is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2006, 03:39 AM   #2
DarkLif3
 
DarkLif3's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 949

DarkLif3's Gamercard
Re: Wait, I don't see Quake 2 anywhere...

Quake 2 came in a bonus disc with Quake 4.
DarkLif3 is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2006, 04:17 AM   #3
C-HOX
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11
Re: Wait, I don't see Quake 2 anywhere...

Ah, that explains it. Thanks.
C-HOX is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2006, 07:30 PM   #4
cotteneyekeith
 
cotteneyekeith's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: runcorn,england
Posts: 383
Send a message via MSN to cotteneyekeith
Re: Wait, I don't see Quake 2 anywhere...

that bouns disc can be copyed to a other blank dvd so if u no a m8 with it ask them to copy it save u going out to buy q4

q4 is a good game story line is a bit crap but looks cool played about 1hour not had any frame rate problem
i like it i give it the thumbs up
cotteneyekeith is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 12:26 AM   #5
Doominatorx6
 
Doominatorx6's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Uranus
Posts: 361

Doominatorx6's Gamercard
Quote:
Originally Posted by cotteneyekeith View Post
that bouns disc can be copyed to a other blank dvd so if u no a m8 with it ask them to copy it save u going out to buy q4

q4 is a good game story line is a bit crap but looks cool played about 1hour not had any frame rate problem
i like it i give it the thumbs up
No framerate problems? The game is NEVER at 100% framerate, its basically broken in this aspect.

But Quake 2 is awesome in everyway. Did they enhance it in anyway though? Feels different than it did in 1997... lol
__________________
http://www.petitiononline.com/PMMX360/petition.html

1st in the world to finish Monster Madness
2nd in the world to finish Rock of the Dead

Boogers
Doominatorx6 is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2008, 09:14 PM   #6
IAmTheDude360
 
IAmTheDude360's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Behind You...
Posts: 186

IAmTheDude360's Gamercard
Quote:
Originally Posted by cotteneyekeith View Post
that bouns disc can be copyed to a other blank dvd so if u no a m8 with it ask them to copy it save u going out to buy q4
I know this is as dead as a dodo but have a (hopefully) legit question.

I bought Q4 ages ago preowned and never got a Q2 disc even though it said it was included in the box. I didnt notice this till ages after and have long traded Q4.

Are you saying that you can copy the disc and run it from a DVDR?

(plays with words carefully) So if i acquire from whatever source the disc would run?

Apologies again for resurrecting but would love to play Q2 again and on the 360!
__________________

IAmTheDude360 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 03:37 PM.