PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Xbox 360 Retail Games > RPG > Dragon Age: Origins
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-08-2010, 10:06 PM   #31
PureTechniquex
 
PureTechniquex's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bristol, England
Posts: 2,185
Send a message via Skype™ to PureTechniquex

SK Diabolic's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by MisaaAmane View Post
Actually, nvm, I talked to a friend of mine today, and apparently if you don't use the litany Irving dies and you can't get that achievement.
So, yes, please edit that it's missable xD
Thanks for confirming it aswell, it is a small error in the guide; but makes it even more perfect than it is already.

Ohh & btw i just unlocked 'Traveler' on my 1st playthrough with only 89% explored, lol, Pure luck i guess.
PureTechniquex is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2010, 10:50 PM   #32
MisaaAmane
 
MisaaAmane's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: 紫天
Posts: 179
Send a message via ICQ to MisaaAmane Send a message via MSN to MisaaAmane Send a message via Skype™ to MisaaAmane

MisaaAmane's Gamercard

Awards Showcase Gamer Chick!
Total Awards: 1 (more» ...)
Nice!
I was doing it on my second, so I made absolute sure i'd get it with 95%
__________________
-TBS-
MisaaAmane is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2010, 10:29 PM   #33
nV Wolf
 
nV Wolf's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 52

Vicious Fenrir's Gamercard
Is the Kadan-Fe Mercenary area necessary to unlock Traveler achievement?
nV Wolf is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2010, 11:33 PM   #34
TheDeadspace
 
TheDeadspace's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: UK
Posts: 1,004

Dr Deadspace's Gamercard
That's the one from the Crows quests right? In that case, no, you don't need it. I got Traveller a couple of days ago, and i'm certain I missed that location.
__________________
Games Completed 1000GS+ (106)

XBLA/WP7 Games Completed (47)


Now Playing - Darksiders (430/1000), Arkham Asylum GOTY (PC) (235/1000) Diablo 3 - 975/1000
TheDeadspace is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 12:30 AM   #35
nV Wolf
 
nV Wolf's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 52

Vicious Fenrir's Gamercard
Quote:
Originally Posted by TheDeadspace View Post
That's the one from the Crows quests right? In that case, no, you don't need it. I got Traveller a couple of days ago, and i'm certain I missed that location.
K, thanks.
nV Wolf is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 09:17 PM   #36
Sentok
 
Sentok's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Longview, TX
Posts: 111

Sentok's Gamercard
I'm sure someone has asked this before, but just to clarify, Silver Tonuged and Menacing have to be done in one playthrough? Or is it a cumulative total across all playthroughs?
Sentok is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 09:22 PM   #37
MisaaAmane
 
MisaaAmane's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: 紫天
Posts: 179
Send a message via ICQ to MisaaAmane Send a message via MSN to MisaaAmane Send a message via Skype™ to MisaaAmane

MisaaAmane's Gamercard

Awards Showcase Gamer Chick!
Total Awards: 1 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by Sentok View Post
I'm sure someone has asked this before, but just to clarify, Silver Tonuged and Menacing have to be done in one playthrough? Or is it a cumulative total across all playthroughs?
Each of them has to be done in one playthrough
xD
__________________
-TBS-
MisaaAmane is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 09:31 PM   #38
Sentok
 
Sentok's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Longview, TX
Posts: 111

Sentok's Gamercard
Quote:
Originally Posted by MisaaAmane View Post
Each of them has to be done in one playthrough
xD
Thanks for the clarification, I was afraid of that.
Sentok is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 10:08 PM   #39
nV Wolf
 
nV Wolf's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 52

Vicious Fenrir's Gamercard
There is a room in the Eleven Tombs that says I need a key to enter. I was wondering if there is anything beyond this door that I need to enter for the Traveler achievement or if I need to enter the room itself? From what I can tell there is no load screen beyond the door but I'm not sure. If I do need to enter this room where is the key? thanks in advanced.

The room is beyond a door right next to a fountain on the ground.

EDIT: Found out this is the room with the Juggernaut armor with the water fountain puzzle. Is this room needed for the Traveler achievement?
__________________
100% Retail: AC2, COD4, Fable2, Fallout3, GOW, Halo3, ME2, MW2, NHL 10, ODST, Oblivion, Fable2, Shadowrun
100% Arcade: F2PubGames, DoD
Working On: BF:BC2, Dragon Age DLC, GOW2, Halo Wars, Red Dead Redemption

Last edited by nV Wolf; 01-10-2010 at 10:19 PM.
nV Wolf is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 11:20 PM   #40
PureTechniquex
 
PureTechniquex's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bristol, England
Posts: 2,185
Send a message via Skype™ to PureTechniquex

SK Diabolic's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Well i didn't need that room for mine... i just simply followed the missable guide above & completed the story & there we go 'Traveler' unlocked.
PureTechniquex is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2010, 12:09 AM   #41
Sizzlebuzz
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 780
I believe for that achievement, you just need the major places on the map. You don't need any of the quest areas I don't think. I got it without doing any of the crow missions, and those add 2 extra areas.
__________________
Quote:
Originally Posted by bobbowski View Post
I am however a pretty smart person and can understand what, in the SW Universe, the force is and how jedi are able to do the things they do.

GHWT: Legit Bling Bling achievement .
Sizzlebuzz is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2010, 12:29 AM   #42
nV Wolf
 
nV Wolf's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 52

Vicious Fenrir's Gamercard
Thanks for the help.
__________________
100% Retail: AC2, COD4, Fable2, Fallout3, GOW, Halo3, ME2, MW2, NHL 10, ODST, Oblivion, Fable2, Shadowrun
100% Arcade: F2PubGames, DoD
Working On: BF:BC2, Dragon Age DLC, GOW2, Halo Wars, Red Dead Redemption
nV Wolf is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2010, 04:51 AM   #43
nV Wolf
 
nV Wolf's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 52

Vicious Fenrir's Gamercard
I can't find the are in the Alienage called the Orphange. Does it only appear at a certain time or does it appear under a different name?
__________________
100% Retail: AC2, COD4, Fable2, Fallout3, GOW, Halo3, ME2, MW2, NHL 10, ODST, Oblivion, Fable2, Shadowrun
100% Arcade: F2PubGames, DoD
Working On: BF:BC2, Dragon Age DLC, GOW2, Halo Wars, Red Dead Redemption
nV Wolf is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2010, 06:05 AM   #44
nV Wolf
 
nV Wolf's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 52

Vicious Fenrir's Gamercard
You should also include that you must talk to the man about the catche whenever you free him or you won't be able to recieve that location and therefore can't enter the weapon's catche.
__________________
100% Retail: AC2, COD4, Fable2, Fallout3, GOW, Halo3, ME2, MW2, NHL 10, ODST, Oblivion, Fable2, Shadowrun
100% Arcade: F2PubGames, DoD
Working On: BF:BC2, Dragon Age DLC, GOW2, Halo Wars, Red Dead Redemption
nV Wolf is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2010, 07:45 AM   #45
TheDeadspace
 
TheDeadspace's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: UK
Posts: 1,004

Dr Deadspace's Gamercard
Quote:
Originally Posted by nV Wolf View Post
Thanks for the help.
Quote:
Originally Posted by nV Wolf View Post
I can't find the are in the Alienage called the Orphange. Does it only appear at a certain time or does it appear under a different name?
Quote:
Originally Posted by nV Wolf View Post
You should also include that you must talk to the man about the catche whenever you free him or you won't be able to recieve that location and therefore can't enter the weapon's catche.
Just a heads up, you might want to use the "Edit" button in the future, instead of triple posting.

The Orphanage in the Alienage is only available through the sidequest "Something Wicked". To start it, you need to talk to the Blind Templar in the Alienage. He's on the far side of the big tree as you enter.
__________________
Games Completed 1000GS+ (106)

XBLA/WP7 Games Completed (47)


Now Playing - Darksiders (430/1000), Arkham Asylum GOTY (PC) (235/1000) Diablo 3 - 975/1000
TheDeadspace is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2010, 10:06 AM   #46
nV Wolf
 
nV Wolf's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 52

Vicious Fenrir's Gamercard
Just used the glitch to get to 21 and my achievement for my mage did not unlock. I spent all my points but nothing happened. This worked for me on my rouge however I stopped at 20 on the rouge. Anybody know what happened on my mage?
__________________
100% Retail: AC2, COD4, Fable2, Fallout3, GOW, Halo3, ME2, MW2, NHL 10, ODST, Oblivion, Fable2, Shadowrun
100% Arcade: F2PubGames, DoD
Working On: BF:BC2, Dragon Age DLC, GOW2, Halo Wars, Red Dead Redemption
nV Wolf is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2010, 01:31 PM   #47
Method
 
Method's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Colorado, USA
Posts: 2,451

Method x360a's Gamercard

Awards Showcase Micro Guide - Bronze   x360a Representer   Road Map - Emerald   PAX Meet 2010   Achievement Guide - Bronze   NBA Live 07 - 1000 People Online...Again   Submit - Gold   1,000 Posts   Member of the Month   A+ Thread Award   Bright Idea   Word of Mouth
Total Awards: 13 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by nV Wolf View Post
Just used the glitch to get to 21 and my achievement for my mage did not unlock. I spent all my points but nothing happened. This worked for me on my rouge however I stopped at 20 on the rouge. Anybody know what happened on my mage?
You can't glitch past level 20 and still get the achievement. You'll need to go back and do the glitch, stop at level 20 and then spend all of your points to get Archmage.
__________________

Method is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2010, 05:49 PM   #48
PureTechniquex
 
PureTechniquex's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bristol, England
Posts: 2,185
Send a message via Skype™ to PureTechniquex

SK Diabolic's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by Method View Post
You can't glitch past level 20 and still get the achievement. You'll need to go back and do the glitch, stop at level 20 and then spend all of your points to get Archmage.
Yeah my Mage, Rogue + Warrior all unlock after i spent all points on Level 20.
PureTechniquex is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2010, 06:58 AM   #49
nV Wolf
 
nV Wolf's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 52

Vicious Fenrir's Gamercard
Thanks guys, luckily I have a save before I go into the Wilds so I don't have to re-do the origin story. Thanks again.
__________________
100% Retail: AC2, COD4, Fable2, Fallout3, GOW, Halo3, ME2, MW2, NHL 10, ODST, Oblivion, Fable2, Shadowrun
100% Arcade: F2PubGames, DoD
Working On: BF:BC2, Dragon Age DLC, GOW2, Halo Wars, Red Dead Redemption
nV Wolf is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2010, 01:29 PM   #50
iruhlman
 
iruhlman's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: VA
Posts: 406

iruhlman's Gamercard

Awards Showcase Donator - Level 1   Submit - Bronze
Total Awards: 2 (more» ...)
Recruiter no unlocking for me? I have everyone (except Alistar who left), what did I miss?
__________________

twitter
iruhlman is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2010, 01:39 PM   #51
Method
 
Method's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Colorado, USA
Posts: 2,451

Method x360a's Gamercard

Awards Showcase Micro Guide - Bronze   x360a Representer   Road Map - Emerald   PAX Meet 2010   Achievement Guide - Bronze   NBA Live 07 - 1000 People Online...Again   Submit - Gold   1,000 Posts   Member of the Month   A+ Thread Award   Bright Idea   Word of Mouth
Total Awards: 13 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by iruhlman View Post
Recruiter no unlocking for me? I have everyone (except Alistar who left), what did I miss?
The latest title update is messing things up. You can read more about it here:
http://www.xbox360achievements.org/f...d.php?t=201907

You probably didn't do anything wrong, it's just that BioWare's support of this game is cursed. Whenever they try to fix something, something else breaks.
__________________

Method is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2010, 01:44 PM   #52
iruhlman
 
iruhlman's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: VA
Posts: 406

iruhlman's Gamercard

Awards Showcase Donator - Level 1   Submit - Bronze
Total Awards: 2 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by Method View Post
The latest title update is messing things up. You can read more about it here:
http://www.xbox360achievements.org/f...d.php?t=201907

You probably didn't do anything wrong, it's just that BioWare's support of this game is cursed. Whenever they try to fix something, something else breaks.
well F me. Thanks bro

I'm starting to see why Mass Effect didn't have much DLC. Bioware needs to get up to speed on this.

So I'm guessing when the DLC comes out I'll get the xheevo?
__________________

twitter
iruhlman is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2010, 11:36 PM   #53
Latuszek
 
Join Date: Jun 2009
Location: Michigan
Posts: 156

Latuszek's Gamercard
Thanks for the guide, it has helped me quite a bit.

I just want to know how you can kill 1000 darkspawn in 1 playthrough? I've done all the main and sub quests that I could find and have run into a couple random encounters while travelling. However, when I started the Landsmeet I only had a litlle over 500 darkspawn kills. I finished the game with close to 800 but just wanted to know what I was missing? Are there any spots where they respawn?
Latuszek is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2010, 12:04 AM   #54
Souzen300
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 42
Quote:
Originally Posted by Latuszek View Post
Thanks for the guide, it has helped me quite a bit.

I just want to know how you can kill 1000 darkspawn in 1 playthrough? I've done all the main and sub quests that I could find and have run into a couple random encounters while travelling. However, when I started the Landsmeet I only had a litlle over 500 darkspawn kills. I finished the game with close to 800 but just wanted to know what I was missing? Are there any spots where they respawn?
The final battle. They infinity respawn to my knowledge. But you'd have to contend with the ArchDemon as well... Troublesome thing it is at times XD
__________________

Milestones
10k Gamerscore: 7/4/09
~~Dynasty Warriors 6: Empires
~~Cleared "Battle of Chi Bi"
Souzen300 is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2010, 05:14 AM   #55
Latuszek
 
Join Date: Jun 2009
Location: Michigan
Posts: 156

Latuszek's Gamercard
Quote:
Originally Posted by Souzen300 View Post
The final battle. They infinity respawn to my knowledge. But you'd have to contend with the ArchDemon as well... Troublesome thing it is at times XD
Thanks. It just popped while I was playing for one of the other endings so I guess it is cumulative.
Latuszek is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2010, 10:36 AM   #56
ShadowMoonX16
 
Join Date: Jan 2010
Location: Victoria, Australia
Posts: 2

ShadowMoonX16's Gamercard
Should I get the DLC before I begin playing this? Or should I play through it and get it later on? I ordered it today and it should be here soon but I need to know whether I should buy some MS Points first.
ShadowMoonX16 is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2010, 11:42 AM   #57
TheDeadspace
 
TheDeadspace's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: UK
Posts: 1,004

Dr Deadspace's Gamercard
If you've bought it new, you'll get Stone Prisoner for free, but Warden's Keep would be a good buy anyway. You get access to it as soon as you reach the World Map (a couple of hours in). You get some good drops from the Keep itself, and through a random encounter you can also obtain one of the best swords in the game.
__________________
Games Completed 1000GS+ (106)

XBLA/WP7 Games Completed (47)


Now Playing - Darksiders (430/1000), Arkham Asylum GOTY (PC) (235/1000) Diablo 3 - 975/1000
TheDeadspace is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2010, 12:55 PM   #58
ShadowMoonX16
 
Join Date: Jan 2010
Location: Victoria, Australia
Posts: 2

ShadowMoonX16's Gamercard
Quote:
Originally Posted by TheDeadspace View Post
If you've bought it new, you'll get Stone Prisoner for free, but Warden's Keep would be a good buy anyway. You get access to it as soon as you reach the World Map (a couple of hours in). You get some good drops from the Keep itself, and through a random encounter you can also obtain one of the best swords in the game.
Ah I thought the Stone Prisoner DLC only came with the Limited edition of the game.
ShadowMoonX16 is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2010, 08:26 PM   #59
Trickey Loki
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 9

Au7o Loki's Gamercard
My heroic accomplishments page says that I have over 600 darkspawn killed but I haven't got Master Warden yet. Does anyone know why?
Trickey Loki is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 12:59 PM   #60
Koompbala
 
Koompbala's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Sacramento, CA
Posts: 262

Koompbala's Gamercard
Quote:
Originally Posted by Method View Post
The latest title update is messing things up. You can read more about it here:
http://www.xbox360achievements.org/f...d.php?t=201907

You probably didn't do anything wrong, it's just that BioWare's support of this game is cursed. Whenever they try to fix something, something else breaks.
Is there something wrong with the Perfectionist achievement? I did not follow the same exact method but I did eventually finish every ending and got nothing whats going on?
__________________

Koompbala is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 09:52 AM.