PlaystationTrophies Got a news tip?

Go Back > Xbox 360 Retail Games > Racing > DiRT 2
Subscribe    Donate

Thread Tools Display Modes
Old 06-26-2010, 09:55 PM   #1
Lukeweizer's Avatar
Join Date: Oct 2007
Location: Vancouver, Canada
Posts: 350

Lukeweizer's Gamercard
Gamepad support for PC?

I've plugged in my 360 controller, but it only lets me use it in the menus. I read somehwere that the PC version is messed up when it comes to gamepads. Anyone know how to get the 360 one working?
Lukeweizer is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2010, 08:05 AM   #2
Join Date: Sep 2009
Location: Codemasters
Posts: 10
I use a gamepad when I play DiRT 2 on PC and it works fine. I suspect you'll find if you go into the controller options screen (Outside > Options) and choose to load the preset for a pad, your problems will be solved.
Stephen Edmonds
Racing Studio Network Programmer
DiRTNET Division
SEdmonds is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2010, 06:49 PM   #3
Join Date: Jul 2010
Location: US
Posts: 22

Calib3r09's Gamercard
i had the same problem when i formated my pc and backed up the save. for some reason it reset my control layout even though i backed up the save. just go to the controller options and set it to the 360 controller.
Calib3r is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2010, 10:20 AM   #4
Harry Lloyd
Harry Lloyd's Avatar
Join Date: Mar 2009
Location: Rue d'Espoir
Posts: 651

THU31's Gamercard
I had no problems at all. It automatically switched to the gamepad (even when turning it on in-game), and the layout was exactly the same as in the console version. Beat the whole game on both platforms.
Harry Lloyd is offline   Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

All times are GMT. The time now is 04:54 PM.