PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Xbox 360 Retail Games > Action > Toy Story 3
Subscribe    Donate
Toy Story 3
Quick links
Latest news
Jul 12, 2010 In Stores This Week Around The World
Apr 27, 2010 Toy Story 3 Puts The Power Of Creation At Your Fingertips

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-19-2010, 07:59 PM   #1
nastymastadaddy
 
nastymastadaddy's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: east coast usa
Posts: 402

Gamertag: NastyMastaDaddy

Awards Showcase Donator - Level 1   NBA Live 07 - 1000 People Online...Again
Total Awards: 2 (more» ...)
ghoul school (picto help)

It looks like the picture for "ghoul school" is telling you to throw them in the school. I have done that like a ton of times and it still wont give me it so I must be doing it wrong. Any ideas of what I am doing wrong?

also where is the plumber's hat? and deadly squash?
__________________


Last edited by nastymastadaddy; 06-19-2010 at 08:14 PM.
nastymastadaddy is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2010, 09:03 AM   #2
jkanownik
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 18

Gamertag: Kanownik
I'm having the same problem. I have double and triple checked that I have the 3 correct character with the proper clothing, hair, and accessories. I have tossed all 3 into the school and nothing. They all run out and back to the main area.

I am also having a Hell of a time with Zombie Horde. I cannot get this one to register either.

I've noticed several posts from people saying they are having trouble with these two, but they seem to get it after a few tries. I have tried more than a few times. Could it be glitched?
jkanownik is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2010, 03:35 PM   #3
Mjolnir27
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 2

maybe the alien custome it's wrong. i have the same problem until i notice that the custome of the alien was wrong. The correct one it's outside the haunted mansion, you have to dig.
Mjolnir27 is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2010, 01:36 PM   #4
Rowan88
 
Rowan88's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Scotland
Posts: 576

Gamertag: Rowan88
Quote:
Originally Posted by jkanownik View Post
I'm having the same problem. I have double and triple checked that I have the 3 correct character with the proper clothing, hair, and accessories. I have tossed all 3 into the school and nothing. They all run out and back to the main area.

I am also having a Hell of a time with Zombie Horde. I cannot get this one to register either.

I've noticed several posts from people saying they are having trouble with these two, but they seem to get it after a few tries. I have tried more than a few times. Could it be glitched?
Im having the exact same problem! I need to through them one at a time from the main area to bo-peeps section then toss them all in the school but before I can get the third in the first walks back out and starts heading back to the main area!

Did you have any luck in getting it yet?
Rowan88 is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2010, 11:12 PM   #5
j3s
 
j3s's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 171

Gamertag: x j3s x
As Mjolnir27 mentioned, make sure you are using the correct Alien outfit. There are two that are very similar. You want to use the one that includes a white mask (it's barely visible in the Pict-O-Matic screen).

Other than that, make sure the witch has green hair and throw them all through the school window.
__________________
.
j3s is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2011, 07:11 AM   #6
SaMmIeSqUiRrEl
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3

Gamertag: SaMmIeSqUiRrElL
still cant get it!

Quote:
Originally Posted by j3s View Post
As Mjolnir27 mentioned, make sure you are using the correct Alien outfit. There are two that are very similar. You want to use the one that includes a white mask (it's barely visible in the Pict-O-Matic screen).

Other than that, make sure the witch has green hair and throw them all through the school window.
ive tried throwing them in the school ive tried both outfits but still nothing!!
SaMmIeSqUiRrEl is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2015, 02:37 AM   #7
ShadowCooper77
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 1

I can help

Lol i know this is l8 its been 5 years but i had the same problem and i changed the color of the building and all accesories for the building to normal meaning no porch decorations, the default color for the walls and trim, etc. then i threw them in and it worked. Probably wont help you since this has been 5 years... But yeah.
ShadowCooper77 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 06:43 AM.