PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Xbox 360 Retail Games > Sports and Fitness > FIFA 11
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-29-2010, 05:19 PM   #1
xTGMx INF3RNO
 
xTGMx INF3RNO's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Bedfordshire, UK
Posts: 5,103

xTGMx INF3RNO's Gamercard

Awards Showcase 5,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Exclamation Game face ea sports problem

The game face i used for fifa 10 didint come out well. So i thought before 11 comes to me i will take some new pictures and upload them but when i go to game face online it loads up then my screen just goes black and freezes everytime. ive tried about 10 times now same result. Any tips or solutions?
__________________


xTGMx INF3RNO is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2010, 06:14 PM   #2
Snackar
 
Join Date: May 2010
Location: Oklahoma, US
Posts: 11

Snackar's Gamercard
I'll try and help.

What I had to do since I'm on an older computer was exit out of all other programs and just let the gameface generator run. I also had a crash report come up and from what it looks like, I was running some other incompatible software. Give this a try and see if it works at all. If that doesn't work, we can try something else. But, might need this info:
What operating system do you have?
What browser and version do you have?
What else, if anything, were you running at the time?
What graphics card do you have?
Did you have problems installing the plugins?
Snackar is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2010, 10:47 AM   #3
xTGMx INF3RNO
 
xTGMx INF3RNO's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Bedfordshire, UK
Posts: 5,103

xTGMx INF3RNO's Gamercard

Awards Showcase 5,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Nah didnt work :/
I have
Vista
IE8
only ea sports is running
not sure about the grp card
No problems
Its weird it works then screen just goes black and stays that way.
Usaully it will go black for few seconds then ask if i wan to allow something to run
__________________


xTGMx INF3RNO is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2010, 11:05 AM   #4
JrdRIOT
 
JrdRIOT's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Portsmouth, UK
Posts: 1,581

JrdRIOT's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts   Submit - Bronze
Total Awards: 2 (more» ...)
Try it on Firefox?
JrdRIOT is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2010, 04:45 AM   #5
Snackar
 
Join Date: May 2010
Location: Oklahoma, US
Posts: 11

Snackar's Gamercard
Quote:
Originally Posted by xTGMx INF3RNO View Post
Nah didnt work :/
...
Its weird it works then screen just goes black and stays that way.
Usaully it will go black for few seconds then ask if i wan to allow something to run
This sounds like it might be a graphics card issue. Either you don't have a full card or if you do, it's failing. What brand is it? HP, Compaq, or Toshiba laptop by any chance? If so, those typically ship with only an integrated graphics chip, so they don't have full capabilities.
Try JrdRIOT's suggestion and see if maybe it's just something simple like IE not being compatible for some weird reason.
Snackar is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2010, 09:15 AM   #6
Naffry
 
Join Date: May 2010
Posts: 201

naffry's Gamercard
I did mine ONCE on my netbook and it generated after an hour, then would never work again. Tried on my PC when i bought it at the weekend and it worked after 6 minutes :S
__________________
-----------------------
100% Achievements:
-----------------------
Lego Harry Potter
Assassins Creed 2


XboxLive: Naffry
Feel free to add me.
Naffry is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2010, 11:19 AM   #7
oO NinjaDuck Oo
 
oO NinjaDuck Oo's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 27
Use firefox and it will work .. i had the same problem with IE
oO NinjaDuck Oo is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2010, 02:12 PM   #8
TerrySG
 
TerrySG's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: London, England
Posts: 122
Send a message via MSN to TerrySG

x TerryBoii x's Gamercard
I have a problem with mine aswell. The little EA thing loads and then the little black bar below it gets to the end and then nothing happens... any help please?
__________________
TerrySG is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2010, 04:17 PM   #9
wakey77
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 218

X wakey x's Gamercard
I kept getting the black red eyed Martian last time around fifa10 and gave up trying. Thought they may have simplified this by using same method in tiger woods 11 where u use webcam picture instead. Though this did come out crap for me. Hopefully it's improved this year? From what I remember there wasn't much help/ support from ea on this feature.

Is it fixed this time around?
wakey77 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2010, 09:03 PM   #10
xTGMx INF3RNO
 
xTGMx INF3RNO's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Bedfordshire, UK
Posts: 5,103

xTGMx INF3RNO's Gamercard

Awards Showcase 5,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Well firefoz is much better it was working i clicked start and i needed to download game face plugin so i downloaded then nothings happens. tried agen screen went black and froze. its a toshiba very new 3gb ram dunna bout card.
__________________


xTGMx INF3RNO is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 05:11 AM.