PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Xbox 360 Retail Games > Shooter > Rainbow Six Vegas
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-11-2007, 09:14 PM   #1
Shaaady Souljah
 
Join Date: Dec 2006
Location: Minneapolis, MN
Posts: 4,769
Send a message via AIM to Shaaady Souljah

Shady x360a's Gamercard

Awards Showcase 2,500 Posts   Bright Idea   Word of Mouth   Doom Tournament - 2nd Place   Submit - Bronze
Total Awards: 5 (more» ...)
FAQs

This is a new feature on the forums. The staff are going around tidying the clutter and making sure x360a is the one stop shop for all your 360 needs.

The FAQ threads are where we need your help! What do you think are the most commonly asked questions about this game? Which threads keep popping up? What things do you wish you had been told when you first got this game?

Post in this thread and I'll edit the top post

Thanks for your help...

[INCLUDE ANSWERS TO YOUR QUESTIONS]

Contributed by esrevni:-

Q: Why can't I get the achievements for Elite Hunter/Veteran Hunter?

A: This achievement is a little glitched. In order to complete it, you will need to complete all of the terrorist matches in single player mode. I suggest a shield and desert eagle. Note that you still need to do either splitscreen or online Co-Op story mode to get Vegas Champion and Co-Op terrorist hunt to acquire Tour of Duty.

Q: Can I set the enemy density to low and still get the achievements?

A: Yes, and I highly recommend it.

Q: I have a map pack installed, do I need to play the extra maps now in order to get achievements?

A: No, just the standard maps are all that is necessary. The new map packs (as of 05-11-07) are as follows: Marshalling Yard, Roof, Doscala Restaurant, Killhouse-Redux and Border Town-Redux.

Q: I'm trying to get the Master of Ceremonies achievement, why can't I set more then 14 max players?

A: You need to set 'Dedicated Server' to "ON" first, then adjust the max players to 16. See: http://www.xbox360achievements.org/f...ad.php?t=14214 for help setting up a match to do this easier.

NOTE: make sure that at least ONE person doesn't ready up before everyone is in the room. The game will auto-start if everyone is ready. You MUST have a full 16 players before starting to acquire this achievement.

Q: Is there an easy way to get the online achievements?

A: For most of them, you bet. Grab a friend and trade achievements. There's a thread specifically to help you find someone to trade with here: http://www.xbox360achievements.org/f...ad.php?t=10464

Last edited by highpass; 05-21-2007 at 08:45 AM. Reason: amended
Shaaady Souljah is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2007, 02:05 PM   #2
Fr33701ays
 
Join Date: May 2007
Posts: 193

aSynysterShadow's Gamercard
quick question for mods and those who are gods at the game, my game glitched real bad and gave me the Elite rank in like 2 days i was like cool sweet i get my desert eagle, then i realized i cant get lieutenant, is there any way to reset your rank and allow me to restart as a private?!?! plz say yes or else ill be very angry im so close to 1000/1000
__________________
100% Retail-
Just Cause, GRAW 2(1000/1250), King Kong, F4:ROTSS, Guitar Hero 2, HALO 3 (1750/1750), Clive Barker's: Jericho, Rock Band, Rainbow 6 Vegas 2, Guitar Hero 3, Rock Band 2, Mirrors Edge, Left 4 Dead, Dead Space, Assassins Creed, Guitar Hero:Aerosmith, Guitar Hero:WoR, Half-Life2:The Orange Box, Need For Speed: Most Wanted, RE5(1000/1250), Sonic's UGC,

100% Arcade:
Sonic the Hedgehog 2,Galaga,UNO,1vs100

Working on:
Rock Band 3
Soul Calibur 4
Medal of Honor
Battlefield BC2
and More
Fr33701ays is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2007, 02:27 PM   #3
twotonkoala
 
twotonkoala's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Beautiful Colorado
Posts: 1,232

milehighkoala's Gamercard

Awards Showcase Over Achiever - Silver   1,000 Posts   NBA Live 07 - 1000 People Online...Again   Donator - Level 1   Word of Mouth
Total Awards: 5 (more» ...)
I believe there is a way. I would suggest talking a look through the RS forum here and look for a thread regarding resetting rank. Unfortunately I couldn't find it with a quick scan through, but I know there was something regarding holding both triggers on the change appearance page that will let you reset rank. Best of luck.
__________________
"Just look at the flowers Lizzie. Just look at the flowers."
twotonkoala is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2007, 12:30 AM   #4
Fr33701ays
 
Join Date: May 2007
Posts: 193

aSynysterShadow's Gamercard
thanks twoton, i dont need to know how instantly, because im using my shield and desert eagle to go through realistic campaign currently 10/25 levels complete in 3 hours, however if u find any more info plz PM me or post here, thanks much in advance for everyones help .
__________________
100% Retail-
Just Cause, GRAW 2(1000/1250), King Kong, F4:ROTSS, Guitar Hero 2, HALO 3 (1750/1750), Clive Barker's: Jericho, Rock Band, Rainbow 6 Vegas 2, Guitar Hero 3, Rock Band 2, Mirrors Edge, Left 4 Dead, Dead Space, Assassins Creed, Guitar Hero:Aerosmith, Guitar Hero:WoR, Half-Life2:The Orange Box, Need For Speed: Most Wanted, RE5(1000/1250), Sonic's UGC,

100% Arcade:
Sonic the Hedgehog 2,Galaga,UNO,1vs100

Working on:
Rock Band 3
Soul Calibur 4
Medal of Honor
Battlefield BC2
and More
Fr33701ays is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2007, 09:28 PM   #5
Rammbone
 
Rammbone's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: New York City
Posts: 365

Rammbone's Gamercard
I have a question. I hope someone can help me. When I played the campaign on normal diff. the ( + ) the target, use to turn red when you placed it on an enemy. When I last played R6 on realistic diff. I noticed it wasn't turning red when I aimed at an enemy. Does anyone know what is going on &/or how to fix this. Thanks

BTW: I have all the assist on and still not working.
__________________
Rammbone is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2007, 09:31 PM   #6
Gorjira
 
Gorjira's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Glasgow, Scotland
Posts: 3,013

Gorjira's Gamercard

Awards Showcase 2,500 Posts   Submit - Bronze
Total Awards: 2 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by Rammbone View Post
I have a question. I hope someone can help me. When I played the campaign on normal diff. the ( + ) the target, use to turn red when you placed it on an enemy. When I last played R6 on realistic diff. I noticed it wasn't turning red when I aimed at an enemy. Does anyone know what is going on &/or how to fix this. Thanks

BTW: I have all the assist on and still not working.
Never really noticed...Perhaps the + was there for new people to aim better. I notice it isnt there sometimes during t-hunts...So, I think its depending on the difficulty
__________________
All we are is dust in the wind.
Gorjira is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2007, 10:10 PM   #7
Shinobi273
Ninja Mod MKII
 
Shinobi273's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 6,938

Shinobi273's Gamercard

Awards Showcase Staff Club - AOS Puck   Staff Club - Shinobi273   5,000 Posts   Staff - Moderator   Submit - Silver   Donator - Level 1
Total Awards: 6 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by Rammbone View Post
I have a question. I hope someone can help me. When I played the campaign on normal diff. the ( + ) the target, use to turn red when you placed it on an enemy. When I last played R6 on realistic diff. I noticed it wasn't turning red when I aimed at an enemy. Does anyone know what is going on &/or how to fix this. Thanks

BTW: I have all the assist on and still not working.
Yeah it is considered unrealistic if your weapon tells you there is an enemy in your crosshairs. Therefore, on realistic, it won't tell you where the enemy is except on the radar/map, which apparently is realistic.
Shinobi273 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2007, 10:59 AM   #8
Gorjira
 
Gorjira's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Glasgow, Scotland
Posts: 3,013

Gorjira's Gamercard

Awards Showcase 2,500 Posts   Submit - Bronze
Total Awards: 2 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by Shinobi273 View Post
Yeah it is considered unrealistic if your weapon tells you there is an enemy in your crosshairs. Therefore, on realistic, it won't tell you where the enemy is except on the radar/map, which apparently is realistic.
It is. There could be some heli that feeds information of the tango's to your team. Use your imagination
__________________
All we are is dust in the wind.
Gorjira is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2007, 05:46 PM   #9
Shinobi273
Ninja Mod MKII
 
Shinobi273's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 6,938

Shinobi273's Gamercard

Awards Showcase Staff Club - AOS Puck   Staff Club - Shinobi273   5,000 Posts   Staff - Moderator   Submit - Silver   Donator - Level 1
Total Awards: 6 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by Gorjira View Post
It is. There could be some heli that feeds information of the tango's to your team. Use your imagination
Maybe... I'm not saying it's bad that we get so much advantage, the game is hard enough. Just saying, didn't seem very realistic. If it were me shoooting T's, I would probably retire after I got shot once. Take a safe desk job, be a chef and pull a Segal when the T's take over my ship/train/plane/ranch/town lol. Yes, I'm random.
Shinobi273 is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2007, 03:30 PM   #10
Rammbone
 
Rammbone's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: New York City
Posts: 365

Rammbone's Gamercard
Desert Eagle

Does anyone know where in the campaign, can i find the Desert Eagle

*EDIT: You can find the Desert Eagle in the Calypso Casino in story mode.
__________________

Last edited by Rammbone; 09-13-2007 at 09:53 PM.
Rammbone is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2008, 02:17 PM   #11
Tyrannical Duck
 
Tyrannical Duck's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: South Carolina
Posts: 427
Send a message via AIM to Tyrannical Duck Send a message via MSN to Tyrannical Duck Send a message via Yahoo to Tyrannical Duck

Tyrannical Duck's Gamercard
Quick suggestion:

I know while I was browsing the achievement guide, I still had questions.
Such as "Does it have to be ranked, or can it be player?"

Also, "Can I do it on normal or do I have to do it on realistic?"

Anyway, I was just thinking maybe it'd help people from making new threads, like I did.

Oh, and I have a question as well.
If I do the "split screen Thunt", if I do it on realistic, will I get the realistic and normal achievements at the same time?
And yes, I know it's glitched, so I'll be doing it by myself.

Thanks for your answers!
Tyrannical Duck is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2008, 03:37 PM   #12
DayspringTheory
 
DayspringTheory's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 10
Send a message via Yahoo to DayspringTheory

UndyingDisciple's Gamercard
Tyrannical Duck, I checked out your remaining achievements and I believe the only one that requires a ranked match is Lone Wolf. For the T-Hunts, just go ahead and do it on Realistic w/ the shield. Both achievements will unlock. Would be best to find someone who is willing to jump into a room with you and complete the requirements for your achievements. The best and quickest way to become elite IMO is to do co-op t-hunts on LVU Campus realistic difficulty with # of enemies set to high. Reasons being LVU is a small map that's very easy to memorize where to go, where the t's will be, where they will glitch, pop up, etc... Also, the enemy density is only 25, other maps will be 50. It's an easy 600 points every 2-3 minutes if you have people who know what they are doing. Hope this helps, if not send me a message for anything you still are pondering about!
__________________

DayspringTheory is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2008, 03:48 PM   #13
Tyrannical Duck
 
Tyrannical Duck's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: South Carolina
Posts: 427
Send a message via AIM to Tyrannical Duck Send a message via MSN to Tyrannical Duck Send a message via Yahoo to Tyrannical Duck

Tyrannical Duck's Gamercard
Thanks for your reply. I'll have to do this as soon as I get my xbox to stop being a jerk. I'll see you tonight at 9. Our time, of course.
Tyrannical Duck is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 03:10 PM   #14
caz_for_king
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 10

x27x caz m4's Gamercard
?

has the qlitch been fixed, the one that makes you have to get the t hunt achievements in singleplayer
caz_for_king is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2008, 11:26 AM   #15
Khaot1c
 
Khaot1c's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 46

Khaot1c's Gamercard
Quote:
Originally Posted by caz_for_king View Post
has the qlitch been fixed, the one that makes you have to get the t hunt achievements in singleplayer
Double that. has this been fixed?
__________________
Life Member - North American Fishing Club
Forevermore.....an Overclocker

Khaot1c is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2008, 11:53 AM   #16
MacAarburger
 
MacAarburger's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Zurich (CH)
Posts: 162

MacAarburger's Gamercard
Quote:
Originally Posted by Khaot1c View Post
Double that. has this been fixed?

why should it be?
you have 2 seperate achievements. 1 for coop, 1 for singleplayer...
__________________
MacAarburger is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2008, 05:58 PM   #17
belkinmatt
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 5
can you run?

i am trying to do the Infiltration Specialist but by the time i have got the case i only have 30 seconds left, so i was wondering if you can run or if there is a easy way of getting this.
belkinmatt is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2008, 08:38 AM   #18
MacAarburger
 
MacAarburger's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Zurich (CH)
Posts: 162

MacAarburger's Gamercard
try calypso casino.
there you spawn on the rooftop skylight, fast rope down, turn to the light blue sign at the 'front desk' or whatever. there you go on the right side of it downstairs. through the rooms and you should arrive directly at the package. up the same way until your in the gambling area. there you turn right and then follow the exit signs. you should come out at an elevator rooftop access. now you should make it with around 10s left on the clock.
naturally having a friend on the opposing team in a 1vs1 match should garantee the achievement the 1st try
__________________
MacAarburger is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 03:55 PM.