PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Xbox 360 Retail Games > RPG > Fallout: New Vegas
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-07-2012, 03:57 PM   #331
WildCard007
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 12

Kaos Magick's Gamercard
I can't even get into the Abandoned BOS Bunker. I deleted the system patch and went in for a skill book then came out and reinstalled the patch, now I lost one of my perks from Old World Blues. I have Dead Money, Old World Blues, and Lonesome Road. I completed lonesome Road and am half way through Old World Blues. I can't get into the bunker or get my perk back. I reformatted my hard drive and reinstalled all 3 addons and this is still a huge problem.

I've had freezes and close to 5 minute loading times. installing the game to the hard drive seemed to make the loading times longer. The more time you spend on the game the longer the load times get. I've taken to clearing the cache every time i play the game and it still has freezes and crashes. I wish bathesda would actually fix this game and start making games where right off the bat they work.
WildCard007 is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2012, 11:15 PM   #332
Magnaflux
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 6

mosdiop's Gamercard
Only one I recall being explicitly blatant is I walked in to the Mojave Outpost bar where Cass sits and I fell through the floor and just kept falling in to nothing, would happen every time I entered. Had to re-load my game to an earlier state.
Magnaflux is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2012, 01:22 PM   #333
TFU
 
TFU's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Portland, ME
Posts: 717

DRC TFU's Gamercard
I've never in my life played a game that freezes more than New Vegas. Now that I have all the DLC installed and I'm playing through everything, I realize that this shoddy POS was rushed way too early to market. It freezes on me, like clockwork, about every hour and a half or so. The worst is if it freezes during a black loading screen between areas, because that's when it's autosaving and it corrupts the save.

Based solely off of this fact, I prefer Fallout 3, Oblivion, Skyrim, Fallout 1, 2 and Tactics to this game. It is maddening to have to deal with that and completely breaks the flow of the game.
__________________
A good way to tell if you're too drunk to drive is to play Mario Kart first. This is especially helpful if the party you're going to is on Rainbow Road. ~ CollegeHumor's "Guide to College"



TFU is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2012, 07:18 PM   #334
WOLFkraut
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,743

WOLFkraut's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by TFU View Post
I've never in my life played a game that freezes more than New Vegas. Now that I have all the DLC installed and I'm playing through everything, I realize that this shoddy POS was rushed way too early to market. It freezes on me, like clockwork, about every hour and a half or so. The worst is if it freezes during a black loading screen between areas, because that's when it's autosaving and it corrupts the save.

Based solely off of this fact, I prefer Fallout 3, Oblivion, Skyrim, Fallout 1, 2 and Tactics to this game. It is maddening to have to deal with that and completely breaks the flow of the game.
I think the Lonesome Road DLC is bugged, I always had some freezing with New Vegas, but it was pretty random, might play all weekend without a single freeze, then I might get on it for just an hour one night and it would freeze. But once I finished Lonesome Road... my god it would freeze, without exception, every time I played, it was game-breaking. I deleted the DLC a week or so ago, and while I haven't really been in the mood to play Fallout (have been other games mostly), it hasn't frozen yet... just hope it stays that way...

Also, I had this same issue with Fallout 3, near constant freezing after installing the DLC, I've since deleted The Pitt and Mothership Zeta and now have almost no freezing (it did freeze once when I was doing some gamesave modding and spawned a few too many Liberty Primes).
__________________
WOLFkraut is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2012, 09:22 PM   #335
TFU
 
TFU's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Portland, ME
Posts: 717

DRC TFU's Gamercard
Quote:
Originally Posted by WOLFkraut View Post
Also, I had this same issue with Fallout 3, near constant freezing after installing the DLC, I've since deleted The Pitt and Mothership Zeta and now have almost no freezing (it did freeze once when I was doing some gamesave modding and spawned a few too many Liberty Primes).
You can never have enough Liberty Primes.
__________________
A good way to tell if you're too drunk to drive is to play Mario Kart first. This is especially helpful if the party you're going to is on Rainbow Road. ~ CollegeHumor's "Guide to College"



TFU is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 07:26 PM   #336
One Winged Joker
 
One Winged Joker's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Spain
Posts: 303

DarkSephiroth93's Gamercard
One hundred and fifty hours with any major glitch. Last night had my worst experience so far: every time I wanted to buy some things from Vendortron in Gun Runners, just when I hit the "pay" button, the game froze. Later on I found out the reason: there was a "Case Box, 10 mm (2)" which actually was only "Case Box, 10 mm". Therefore, everytime I tried to purchase those supposedly two sets, the game freaked out, until I tried to buy things one by one, and the second "Case Box, 10 mm" disappeared from its inventory right after buying the first one. Boy, these things only happen in Fallout series...
__________________


One Winged Joker is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2012, 04:15 AM   #337
WOLFkraut
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,743

WOLFkraut's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by TFU View Post
You can never have enough Liberty Primes.
Haha, so true! I was a bit pissed that it froze cause I wanted to see them kill all the Super Mutants at the Mall. :-P Ah well, seeing them rape ten plus Enclave Soldiers (Squad Sigma) and a couple random Talon Company mercs who happened to be in the wrong place at the wrong time was good enough.
__________________
WOLFkraut is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2012, 02:28 PM   #338
Negative Creep
 
Join Date: Aug 2008
Location: Plymouth, UK
Posts: 105

negativecreep08's Gamercard
I was in Vault 19 when the screen went black for a moment, there was a random friendly Great Khan in front of me, then I became invisible. Even by this game's standards that's impressive.
Negative Creep is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2012, 06:45 AM   #339
Cann0nSen5ei
 
Cann0nSen5ei's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: AMERIKA!
Posts: 793

Cann0nSen5ei's Gamercard
the Vegas EDE stopped existing after i came back from the Divide once, i searched everywhere.

also the Skilled Trait is glitched, you can stack the skill bonus by resetting your skills and re-picking it when you leave Goodsprings and at the Sink Autodoc in Old World Blues. this one will NOT break your game, i have all skills at 100 now and i am not even at lvl45 yet

there is the occasional invincible legionary who freezes my game when i try to melee him, fortunately his character model is locked, he can't hurt nobody.

Last edited by Cann0nSen5ei; 12-25-2012 at 04:25 AM.
Cann0nSen5ei is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2013, 05:53 AM   #340
Erickcha2313
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1

Erickcha2313's Gamercard
Does the goodspring glitch still work?
Erickcha2313 is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2013, 04:44 AM   #341
UCanCallMeDuckey
 
UCanCallMeDuckey's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 396
I recently started playing this game again, I have it installed and it has only froze once when I left it paused for 10 minutes. The game wasn't really "frozen", my character was just stuck in place and I couldn't access any menus. The only glitch that is really bothering me is that sometimes when I try using Vats my guy won't do anything and I will just get slowmo killed to death by the enemies. It's pretty hilarious when 5 deathclaws are rushing you in slow motion, and you just have to sit there and wait for the inevitable. And by hilarious I mean only hilarious if I have recently saved, if not, rage quit.

I only skimmed this thread since most of the posts are rather old, but has anyone else experienced this?
__________________
I like being weird. Weird is all I've got. That and my sweet style.

I Fink you Freaky and I like you a lot

UCanCallMeDuckey is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2013, 06:39 AM   #342
Neon Tree
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 3

OSUbeaver22683's Gamercard
UCanCallMeDuckey,
I have the same problem with VATS and my guy just standing there doing nothing, which results in getting beat on by enemies. Doesn't happen often, but its still annoying. The weird thing is, I orginally got FO:NV on launch day and do not remember the VATS issue of just ignoring your commands. Long Story short 2 days ago I bought FO:NV ultimate edition & while playing it noticed the random times in VATS my guy doing nothing. What edition of new vegas do you have?
Neon Tree is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2013, 08:30 PM   #343
Crimson x360a
Banned User
 
Join Date: Nov 2012
Location: извяаsка
Posts: 649

Crimson x360a's Gamercard
Quote:
Originally Posted by Neon Tree View Post
UCanCallMeDuckey,
I have the same problem with VATS and my guy just standing there doing nothing, which results in getting beat on by enemies. Doesn't happen often, but its still annoying. The weird thing is, I orginally got FO:NV on launch day and do not remember the VATS issue of just ignoring your commands. Long Story short 2 days ago I bought FO:NV ultimate edition & while playing it noticed the random times in VATS my guy doing nothing. What edition of new vegas do you have?
I'm having the same problem with VATS kinda ticks me off.
Crimson x360a is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2013, 08:33 PM   #344
UCanCallMeDuckey
 
UCanCallMeDuckey's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 396
Quote:
Originally Posted by Neon Tree View Post
UCanCallMeDuckey,
I have the same problem with VATS and my guy just standing there doing nothing, which results in getting beat on by enemies. Doesn't happen often, but its still annoying. The weird thing is, I orginally got FO:NV on launch day and do not remember the VATS issue of just ignoring your commands. Long Story short 2 days ago I bought FO:NV ultimate edition & while playing it noticed the random times in VATS my guy doing nothing. What edition of new vegas do you have?
I also bought the game at release, but getting caught up in other games didn't really play it until recently when I bought the ultimate edition with all of the DLC content.

The thing that kills me is that it is such a good game and I really tried to look past the glitches. I also had problems with the game freezing if I left it paused when I went to get water, and sometimes when in a loading screen the screen would just go black.

I put about 75 hours into my play through when I got to the sink and noticed the glitch where you can't deal more than 10,000 caps with the sink unless you wait several days outside the sink in between, this became too tedious, and I ultimately moved on to play Dishonored's DLC and Far Cry 3: Blood dragon.

I do not know if I will be going back to FO:NV even though I really enjoy the game, I am finding the frustration with the glitches to not be worth it.
__________________
I like being weird. Weird is all I've got. That and my sweet style.

I Fink you Freaky and I like you a lot

UCanCallMeDuckey is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2013, 01:41 PM   #345
tomdrama
 
tomdrama's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 46

tomdrama360's Gamercard
I want this game, I had Fallout 3 on PS3 and once I got into the DLCs it became a very unstable game indeed, so many system restarts.

I'm thinking of getting this one on 360, just because it's supposed to be a little bit better, also easier to delete DLCs that are causing issues, where-as the Ultimate edition on PS3 has it all on disc.
tomdrama is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2014, 04:56 AM   #346
MissJaded
 
MissJaded's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Gotham City
Posts: 244

MissJaded's Gamercard
Sooo many framedrops.

I don't know what was worst Batman Arkham Origins or this thought they'd have this game all fixed it's been like 4 years geez. I know they made a patch but still freezing alot.
MissJaded is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2014, 09:34 PM   #347
pablouk85
 
pablouk85's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 158

PabloUK85's Gamercard
Didn't have any problems with New Vegas, although I have all the DLC to play through yet so touch wood!

I found Fallout 3 to be much more glitchy, succumbed to the common known problem of not being able to get into the generator room when the Enclave come to kick my ass (well, try to). Probably the only game where I have been delighted to play through again from the beginning
pablouk85 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2014, 10:26 PM   #348
EnemyBritBomber
 
EnemyBritBomber's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Florida
Posts: 76
Send a message via AIM to EnemyBritBomber

EnemyBritBomber's Gamercard
Just started this game as it has been on the shelf waiting for a good time to play. Loaded it up installed update, created my character, left docs house, went to the saloon, keeps falling through the floor....... Anyone??
__________________


Boosting List
Ace Combat 6-Army Of Two: 40th Day-Burnout Paradise-FEAR-Halo Wars-Kane & Lynch Dead Men- Medal Of Honor-GTA IV-Gears Of War 1 & 3-Turok-Bioshock 2- Resident Evil 5


My Fan Page on Facebook Game 4 Fame Mod's
EnemyBritBomber is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2014, 04:43 PM   #349
Quid Squid
 
Quid Squid's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Los Angeles
Posts: 1,673

elKamikazeSquid's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Finally got around to playing this after 3 or 4 years...at the very end of the Legion storyline and I go through the door to the final conversation...every time it's a black screen.

Don't think I've ever played a game with this many glitches.
Quid Squid is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 08:08 PM   #350
BIONICxTIG3R
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 2

BIONICxTIG3R's Gamercard
Vikki and Vance Chip Glitch

I've come to notice, it only works now if all of the DLC and patches are removed, along with no connection to Xbox LIVE regardless if it IS still hooked up, unplug or remove the wireless router for you to be able to do the chip glitch in that casino. Really helps you if your trying to do Hardcore and want the Gun Runners' Arsenal weapons. But I'd recommend making a new character so you don't bug other dlc content you got with a time filled character.
BIONICxTIG3R is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 07:27 PM.