PlaystationTrophies Got a news tip?

Go Back > Xbox 360 LIVE Arcade Games > Shooter > Serious Sam HD: The First Encounter
Subscribe    Donate

Thread Tools Display Modes
Old 09-27-2011, 09:45 PM   #1
Lord Goblinboy
Lord Goblinboy's Avatar
Join Date: Oct 2008
Location: Staffordshire, UK
Posts: 388

Lord Goblinboy's Gamercard
Can you use level select for serious difficulty?

My game corrupt, and iv finally decided to try and finish it, and i was wondering if i can choose level select on the 2 levels i havent finished or whether i have to go through the entire game again? thanks.
Lord Goblinboy is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2011, 07:36 PM   #2
psybOltOn's Avatar
Join Date: Feb 2010
Location: Skive, Denmark (GMT+1)
Posts: 530

psybOltOn's Gamercard
Has to be one playthrough on the same save file.
psybOltOn is offline   Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

All times are GMT. The time now is 05:24 PM.