PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Xbox 360 Retail Games > Action > Batman: Arkham City
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-14-2013, 05:01 AM   #1
GodLike499
 
GodLike499's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 140

GodLike499's Gamercard
Can't Play Catwoman when Off Line

Just for starters, I bought this game new when it first came out; I got the code, and downloaded the Catwoman Bundle Pack, all legit like. This evening I disconnected my internet connection so I could change my system clock for the Calendar Man achievement (so I'm not 100% legit), but when I started the game, I was prompted to enter a code or purchase the catwoman dlc. I hit cancel, because like I said, I already have the content. I started the game, and I wasn't able to access any of the catwoman content from the menu, no Riddler Challenges, not campaign missions, nothing. Once I plugged my internet connection back in, the catwoman content was back.

Is this a known "feature" or am I doing something wrong? What happens to this content when Xbox Live 2.0 goes away?
__________________
Gamer Tag: GodLike499

Fight My Brute: http://andricus.mybrute.com
GodLike499 is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2013, 05:16 AM   #2
iBuzz7S
 
iBuzz7S's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Down Under (Sydney, Australia)
Posts: 7,425

Why So Jealous's Gamercard

Awards Showcase 5,000 Posts   Submit - Bronze   Donator - Level 2
Total Awards: 3 (more» ...)
OMG I CANT BELIEVE YOU DIDNT KNOW THIS>>>>>>>>>>>>>!!!!!!!UJE#@!

Okay, now I've got that out. It sounds like a DRM issue. Have you, since downloading the content, moved to another console? If so, then you will need to migrate the licenses of your purchased content to your current console.

http://support.xbox.com/en-US/xbox-l...wnload-content

Before doing so, just try to access any other add-on or XBLA title you may have downloaded AFTER the Catwoman DLC. If they also don't work (XBLA titles will show as a demo) then follow the link provided, migrate your licenses and you can use the content while offline.
__________________
iBuzz7S is online now   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 03:48 AM   #3
GodLike499
 
GodLike499's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 140

GodLike499's Gamercard
I had thought of that; sorry I didn't mention it in the previous post; but yes, I have purchased a new console recently, and yes I did migrate the licenses. All my arcade games work fine.

BTW, about the arcade games showing up as demos, you should've mentioned that you have to be on a local gamertag (not an xbox live account) or an account that hadn't downloaded the games, with the account that purchased the games logged out.
__________________
Gamer Tag: GodLike499

Fight My Brute: http://andricus.mybrute.com
GodLike499 is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2013, 12:29 AM   #4
PravusBlood
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 5

PravusBlood's Gamercard
I had the same issue, it was odd....
PravusBlood is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 02:03 AM.