PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Xbox 360 Retail Games > Action > Silent Hill HD Collection
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-20-2012, 09:28 PM   #1
EliteShadowMan
 
Join Date: Apr 2009
Location: Minnesota
Posts: 3,256

EliteShadowMan's Gamercard

Awards Showcase 2,500 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
how to get back to game select?

Does anyone know if you can without having to dashboard?
__________________
EliteShadowMan is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2012, 12:33 AM   #2
Soldiercloud9
 
Soldiercloud9's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 125

Count Aizen's Gamercard
Looks like there's no option on Silent Hill 2 I have not checked the third one but I can't picture only one of the games having the option while the other one does not. Have to say that is kind of a small nuisance.
Soldiercloud9 is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2012, 12:42 AM   #3
merzitar
 
merzitar's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: England
Posts: 465

Heathen Baboon's Gamercard
I can't try until I get the game on its UK release, but all I can suggest is press and hold all these buttons at once: LB, LT, RB, RT, START, BACK.
__________________
merzitar is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2012, 02:02 AM   #4
EliteShadowMan
 
Join Date: Apr 2009
Location: Minnesota
Posts: 3,256

EliteShadowMan's Gamercard

Awards Showcase 2,500 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by merzitar View Post
I can't try until I get the game on its UK release, but all I can suggest is press and hold all these buttons at once: LB, LT, RB, RT, START, BACK.
It worked in metal gear but not this. It just takes you back to whichever game your playings menu
__________________
EliteShadowMan is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2012, 07:31 PM   #5
Soldiercloud9
 
Soldiercloud9's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 125

Count Aizen's Gamercard
Quote:
Originally Posted by EliteShadowMan View Post
It worked in metal gear but not this. It just takes you back to whichever game your playings menu
I figured out after you do the soft reset thing once your on the menu if you press Y it will take you back to the game select screen.
Soldiercloud9 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 04:51 AM.