PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Xbox 360 Retail Games > Action > Assassin's Creed III
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-22-2012, 12:05 AM   #1
NHS KEMISH
 
Join Date: May 2010
Posts: 47

NHS KEMISH's Gamercard
Making a recruit an assassin...

Im really confused...do all my recruits I need to level up them to assassins rank in the contracts map (in the one you send them to a city )...

Another question i was crafting the inventions and two of them said they need the inventions maps but they are not supposed to unlock when I get all almanacs pages ? and I have them all..

thx

Last edited by NHS KEMISH; 11-22-2012 at 12:11 AM.
NHS KEMISH is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2012, 12:36 AM   #2
tripleb2k
 
tripleb2k's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: London, Ontario
Posts: 1,485

BobZombie3k's Gamercard

Awards Showcase GRID 2 Award   Submit - Bronze   1,000 Posts
Total Awards: 3 (more» ...)
You only need one of your recruits to reach Assassin level to unlock the achievement. You may as well rank them all up though to gain some money and items.
Don't know about the last question though. May have to do a google search if no one helps you here.
__________________




tripleb2k is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2012, 06:47 AM   #3
WeskersHenchman
 
WeskersHenchman's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: PA
Posts: 112

WeskersHenchman's Gamercard
You only need to level one to 11 for the achievement, but to get the overall 100% achievement, you'll need to get all 6 recruits to 11.
WeskersHenchman is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2012, 02:54 AM   #4
NHS KEMISH
 
Join Date: May 2010
Posts: 47

NHS KEMISH's Gamercard
Quote:
Originally Posted by WeskersHenchman View Post
You only need to level one to 11 for the achievement, but to get the overall 100% achievement, you'll need to get all 6 recruits to 11.
Ohhh man thx a lot I was really worried that the game glitched...So the get "x" to be a true assassins is to get them all to 11 right ?

Another question you know If i need sth more apart from almanca pages to get all inventions ?
NHS KEMISH is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2012, 06:19 PM   #5
spooke
 
spooke's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Shiprock, Middle of the Anasazi Empire
Posts: 255

spookie1's Gamercard

Awards Showcase Brick Builders & Busters Franchise Club - Tier 2   Brick Builders & Busters Franchise Club - Tier 1   Gamer Chick!
Total Awards: 3 (more» ...)
as far as being able to craft the inventions you need to have all the almanacs for that invention nut to craft them your artisans needs to be at certain levels to be able to craft the invention for you
spooke is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2012, 06:01 AM   #6
StayonTarget
Chumps and Chumpettes!
 
StayonTarget's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: California
Posts: 8,124
Send a message via Skype™ to StayonTarget

TheStayonTarget's Gamercard

Awards Showcase Road Map - Silver   Achievement Guide - Silver   Community Gaming - Emerald   VGO Bronze Medal   VGO Gold Medal   VGO Team Award - Gold   Donator - Level 2   CABS Beta Tester   Defeat in the Cross-Site (GSL 12 vs THL 5)   Brick Builders & Busters Franchise Club - Tier 1   Micro Guide - Platinum   Subscriber - Bronze
Total Awards: 19 (more» ...)
Getting them all to 11 is easy. Just run down the street and have them come and assassinate someone or start a giant fight. Contracts are also good. By the time you liberate all the colonies most of them should be 11. I have about 4 more and 4 of my recruits are 11.
__________________
Looking for people to casually play Forza Horizon 2 on the X1! Message me!

Thanks to Rajeanero for the sig!
StayonTarget is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 07:05 AM.