PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Xbox 360 Retail Games > Action > Hitman: Absolution
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-28-2012, 11:26 PM   #1
MattDares
 
Join Date: May 2011
Location: United Kingdom
Posts: 76

Matt Dares's Gamercard
Warning! Make a Back up Save.

Just a heads up. My save file got corrupt. (Just after completing fight night mission)

Dont be lazy like me and not make a back up.
MattDares is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2012, 11:40 PM   #2
three15
 
three15's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 241
Yep, there is another thread on this, about 20/30 people here have had the problem and it will happen again. Worse thing a game can do is mess up your save, even though i loved it i traded it in the next day.
three15 is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2012, 07:27 AM   #3
InsaneKane87
 
InsaneKane87's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: United States
Posts: 1,397

InSAn3 KAn3's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
If you are a gold member OP copy it to cloud storage, I've never used cloud before until everyone one here saying their save got corrupt.
__________________
^Sig made by Rajeanero
InsaneKane87 is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2012, 09:26 AM   #4
DerHirni
 
DerHirni's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Mars
Posts: 281

YouTube Freak's Gamercard
Thanks for the heads-up. I will get the game today and will definately use the cloud storage (for the first time) to back the save up.
__________________

I had a chance to kill the best, but then I remebered suicide is a sin.

Boosting:

Red Dead Redemption (all DLC except free coop stuff)
Splinter Cell: Blacklist (Multiplayer)
Borderlands 2 (no DLC)
Ghost Recon: Future Soldier (no DLC)
Assassins Creed: Revelations (no DLC)
SSX

Contact me if you want to boost any of the above games.
DerHirni is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2012, 08:55 PM   #5
MattDares
 
Join Date: May 2011
Location: United Kingdom
Posts: 76

Matt Dares's Gamercard
Update.

My second save file got corrupt. .
Wish I saw the post mentioning to save it to the cloud.
Can anyone confirm this fixes the problem?
(This is the last game I buy early. Going to wait for games to post there first patch in future to avid this time wasting)
MattDares is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2012, 09:26 PM   #6
Barad
Reading 50 Shades of Grey
 
Barad's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Bristol, England Occupation: Student
Posts: 20,717
Send a message via Skype™ to Barad

Barad XBA's Gamercard

Awards Showcase Community Gaming - Gold   Donator - Level 2   Staff vs Subscribers 2014 Winner   CABS Beta Tester   XBA Representer   Staff Club - troy0891   Micro Guide - Silver   Road Map - Platinum   Defeat in the Cross-Site (GSL 12 vs THL 5)   Submit - Diamond   Achievement Guide - Gold   15,000 Posts
Total Awards: 18 (more» ...)
I never backup my games I've never had to till now I guess so cheers for the heads up. I haven't used Cloud yet either so at least that will come in handy now.
__________________
PIMPIN'
ALL. DAY. LONG.

**Work of Jardinho**
Barad is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2012, 09:30 PM   #7
Shiftie
 
Shiftie's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: In a van, down by the river
Posts: 3,574

Awards Showcase Road Map - Diamond   Green Thumb - Bronze   Micro Guide - Platinum   Submit - Silver   Achievement Guide - Emerald   1,000 Posts   Staff Club - Shiftie   Donator - Level 1
Total Awards: 8 (more» ...)
To be completely honest I recommend everybody starts putting their saves on the cloud with new games, because for whatever reason this is getting to be very common.
__________________
Shiftie is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2012, 10:08 PM   #8
MattDares
 
Join Date: May 2011
Location: United Kingdom
Posts: 76

Matt Dares's Gamercard
The updated update

Patch should be out in a few day I suggest waiting it out and playing something else for a bit. Better wait a few days than to risk losing everything. That's time you wont get back.

Much love all.
MattDares is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2012, 02:40 PM   #9
Toxaz
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 140
my save just got corrupted, it froze on the cutscene to chapter 6. sux i made a backup after mission 3, but the whole day is wasted. 6+ hours... i wish i just went to the menu and not hit continue. i had over 50-60 challenges done and i was playing on hard.

POS... i think everyone is right blood money is still king. probably becuz it was edios and not square enix. not so many glitches, bugs, save corrupting, disguises being almost useless. stupid main menu. bad design on hard, making it impossible to not get detected in some spots, by the enemy paths being scripted poorly. main one i noticed it on was convenient store clerk after setting fireworks off hes standing outside and you cant get passed it without getting seen, blew my challenge. well some of the new gameplay is nice, but wheres the safehouse. i still like being a hitman and its the best thing we got for a new game. =(
Toxaz is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2012, 02:44 AM   #10
CenturionElite
 
CenturionElite's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 102
Wow I am so pissed. Just spent two hours completing three missions earlier and I log on today and my save is corrupt. WTF?

What a waste of time, one of those missions took me FOREVER to finish and now im SOL. I am not going back to play those, this game just doesnt seem right anyways
__________________

Now Playing: Borderlands 2
100% Achievement List: Portal 2, Left 4 Dead 2
100% Trophy List: Uncharted 3, Portal 2, inFamous 2
CenturionElite is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2012, 08:31 AM   #11
davhuit
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 289

HieiTF76's Gamercard
Quote:
Originally Posted by MattDares View Post
My second save file got corrupt. .
Wish I saw the post mentioning to save it to the cloud.
Can anyone confirm this fixes the problem?
(This is the last game I buy early. Going to wait for games to post there first patch in future to avid this time wasting)
No, saving to the cloud change nothing.

People use the cloud to backup the save, which is different.

Once you're done playing, go to the system menu and manually copy your save to the cloud.

Then, if later your savegame on your hardrive got corrupted, you can still copy the savegame from the cloud to your hardrive.

But anyway, a patch should be released in a few days (it's actually in Microsoft's hands) which will fix the saves problems and tweak the disguise a bit in professionnal difficulties so you might better wait a few days but playing the game again.
__________________
davhuit is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2012, 08:53 AM   #12
Kunduz
 
Kunduz's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Sweden
Posts: 3,177

Herr Karamell's Gamercard

Awards Showcase 2,500 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
I got mine corrupted rather early: mission 3, during a console freeze. I didn't think much of it and just restarted, but I recommend to at least backup all games with automatic save system.
__________________

Quote:
Originally Posted by Vindicator51 View Post
In that case, people will have to download more RAM for it. Consoles have come a long way since they first appeared, so this is very possible.
Kunduz is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2012, 11:28 AM   #13
Baihu1983
 
Baihu1983's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,582

Baihu1983's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Mine just crashed while saving
__________________

3rd November 2012 - Joined the 100K club

IF YOU SEND ME A FRIEND REQUEST OVER LIVE PLEASE ALSO SEND A MESSAGE SAYING WHY?


Raptar
Voice

Baihu1983 is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2012, 06:15 PM   #14
Trunks KPH
 
Trunks KPH's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: England
Posts: 12

Trunks KPH's Gamercard
Quote:
Originally Posted by MattDares View Post
Just a heads up. My save file got corrupt. (Just after completing fight night mission)

Dont be lazy like me and not make a back up.
Already lost all my progress, Just before the 'Saints'

Had to start all over, but kept some unlockables! Weird
Trunks KPH is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2012, 11:07 PM   #15
RobotHacker
 
Join Date: May 2009
Posts: 163

robothacker's Gamercard
Quote:
Originally Posted by Trunks KPH View Post
Already lost all my progress, Just before the 'Saints'

Had to start all over, but kept some unlockables! Weird
Happened to me too tonight. Lost my save game and all challenges, but kept all my weapon unlocks and disguises.

Was only 5 challenges from 100 and needed only a few evidence collectibles\play style unlocks.

Need to decide if I play through again on Medium to get the 1000G
RobotHacker is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2012, 11:11 AM   #16
A Hooded Psycho
 
A Hooded Psycho's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 41

Hungry Custard's Gamercard
Cheers for the heads up. I just got the game.
A Hooded Psycho is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2012, 07:18 AM   #17
davhuit
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 289

HieiTF76's Gamercard
Quote:
Originally Posted by Kunduz View Post
I got mine corrupted rather early: mission 3, during a console freeze. I didn't think much of it and just restarted, but I recommend to at least backup all games with automatic save system.
I have probably played like 100 games on 360 and it's the first game where I got this sort of problem, so I don't think make a backup of every game saves are really useful.
__________________
davhuit is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
matt your an idiot

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 08:46 AM.