PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Xbox 360 Retail Games > Adventure > Lost: Via Domus
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-25-2008, 04:44 PM   #1
banee
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1
if anybody can help with the flashbacks

i am at the part where you have to take a picture for your flashback and its in ricos or whatever pawn shop and its where i guess rico turns and looks at the wall and then the scene starts over again, i just wanna kinda know where i have to stand the to get the picture and what is needed. its really freaking annoying. thanks in advance.
banee is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2008, 06:12 PM   #2
LeMansFahrer
 
LeMansFahrer's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Germany
Posts: 456

LeMansFahrer's Gamercard

Awards Showcase Submit - Gold
Total Awards: 1 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by banee View Post
i am at the part where you have to take a picture for your flashback and its in ricos or whatever pawn shop and its where i guess rico turns and looks at the wall and then the scene starts over again, i just wanna kinda know where i have to stand the to get the picture and what is needed. its really freaking annoying. thanks in advance.
I think its actually the part where he looks out of a window, anyway. When it restarts, he has his hands on a pice of paper that has a photo on. You have to take the shot when his hands go up and you can see the photo. Just stand in front of him and wait until he leaves.
LeMansFahrer is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2008, 11:49 AM   #3
KISMO
 
KISMO's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Exeter & Bristol, England.
Posts: 179
Send a message via Skype™ to KISMO

CISMO's Gamercard
ok im so stuck on this as well how do you do this can not seem to get focus from any angle over 30mins now almost as long as its taken to get this far in the game help help help

Ok done this one now thanks the jaw1975 for the help.For others stuck make sure you focus with lb/rb and zoom with lt/rt you need to use both

Last edited by KISMO; 06-15-2008 at 12:42 PM. Reason: update
KISMO is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 07:18 AM.