PlaystationTrophies Got a news tip? tips@x360a.org
Username
Password
 

Go Back   XboxAchievements.com > Xbox 360 Retail Games > Shooter > Call of Duty 4: Modern Warfare
Subscribe    Donate

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-30-2007, 05:36 PM   #31
d1abl0z0p3ra
 
Join Date: Dec 2007
Location: San Antonio,Tx
Posts: 114

MND D3ADCL1P's Gamercard
i dont know. . . i have all intels though!
d1abl0z0p3ra is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2007, 05:54 PM   #32
Pezdspencer
 
Pezdspencer's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Barre, VT
Posts: 195
Send a message via AIM to Pezdspencer Send a message via MSN to Pezdspencer Send a message via Yahoo to Pezdspencer

Pezdispencer's Gamercard
In all the threads i've seen about finding Intel they've always said not to use cheats because it won't count and this can end up happening. I don't think you can get it again, seeing how they dissapear after you pick them up. I think you're doomed to be one achievement short unless you delete your file and start over.
__________________
Pezdspencer is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2007, 06:40 PM   #33
Bullet2theface
 
Bullet2theface's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Florida
Posts: 1,527
Send a message via MSN to Bullet2theface

Bullet2theface's Gamercard

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Make a new game?
__________________

ll Halo 3 semi PRO ll
Bullet2theface is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2007, 07:22 PM   #34
xLCDx
Banned User
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 295

LCD x360a's Gamercard

Awards Showcase Achievement Guide - Bronze   Submit - Bronze
Total Awards: 2 (more» ...)
What you have to do is go into your system and go to games and delete any and all Call of Duty 4 Saves you have and start over. There is no other way to fix this.
xLCDx is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2007, 01:16 AM   #35
mslot722
 
mslot722's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Franklin, MA, USA
Posts: 316
Send a message via AIM to mslot722

mslot722's Gamercard
This has been answered hundreds of times before, do a search before posting, and yeah what he said above me works.
__________________
100% Retail:
Need for Speed: Most Wanted
Call of Duty 2
Call of Duty 4
Assassin's Creed

100% Arcade:
Marble Blast Ultra

75% Retail:
Battlefield: Bad Company
Rainbow Six: Vegas 2
Army of Two
Call of Duty 3
GRAW2
Halo 3
Madden NFL 08
Rainbow Six: Vegas
Skate

Level 55
mslot722 is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2007, 03:56 AM   #36
Nevander
 
Nevander's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: United States
Posts: 6,982

Nevander's Gamercard

Awards Showcase Submit - Bronze   Referrals - Bronze   Road Map - Silver   Achievement Guide - Silver   5,000 Posts
Total Awards: 5 (more» ...)
Why use cheats while going around for intel in the first place? First of all it clearly says that cheats disable achievements, and second of all, theres no use in using a cheat if you're just going around for intel. I didn't use ANY cheats until I had ALL intel and ALL other achievements except for Mile High Club, just to make sure nothing glitches.
__________________

Signature by Gackt. Click it to visit the Classic FPS Gamers x360a social group!
Random friend requests or invites sent with no message will be deleted.
I have moved to PC gaming for the most part, so I won't be on Xbox LIVE much anymore.
Nevander is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2008, 11:06 PM   #37
gprime85
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 3
Unhappy Effed Up on Intel Plz Help

I'm trying to delete the game from my HD cuz I messed up on something and wanna start over again. I moved the stuff to a mem card just for back up, then deleted from HD. When I went back to the game it was like I never did anything to it. Is there something else I have to get rid of??

What happened was after I finished the game, I went back to collect the last intels. While doing so I messed around with the different cheats, and after collecting #30, I didn't get the achievement, not thinking about the cheats being on. Since they don't respawn, I'm f***ed...

I hoped by deleting the game I'll just run through it on recruit to get all the intels again, thus getting the final achievement.

Any info about what I can do even to delete the stuff is greatly appreciated.
gprime85 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2008, 11:31 PM   #38
Netnabi4
 
Netnabi4's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Dirty Jersey
Posts: 914

Netnabi4's Gamercard

Awards Showcase NBA Live 07 - 1000 People Online...Again   Word of Mouth   Submit - Bronze
Total Awards: 3 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by gprime85 View Post
I'm trying to delete the game from my HD cuz I messed up on something and wanna start over again. I moved the stuff to a mem card just for back up, then deleted from HD. When I went back to the game it was like I never did anything to it. Is there something else I have to get rid of??

What happened was after I finished the game, I went back to collect the last intels. While doing so I messed around with the different cheats, and after collecting #30, I didn't get the achievement, not thinking about the cheats being on. Since they don't respawn, I'm f***ed...

I hoped by deleting the game I'll just run through it on recruit to get all the intels again, thus getting the final achievement.

Any info about what I can do even to delete the stuff is greatly appreciated.
After its deleted try clearing the cache. That might help and it usually works on most issues. The only thing is your gonna have to update the next time you load up any game.
Netnabi4 is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2008, 10:06 AM   #39
gprime85
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 3
Where's the cache at?
gprime85 is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2008, 01:28 PM   #40
gprime85
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 3
bumpbumpbumpbump
gprime85 is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2008, 01:49 PM   #41
DavidMck
 
Join Date: Jun 2007
Location: Port Glasgow, Scotland
Posts: 176

Jafooleyyy's Gamercard
Go to the System Blade > Memory > Press Y > Format > Select Yes

Im not sure but I think thats how you do it.
DavidMck is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2008, 02:12 PM   #42
Webb
Ninja Editor
 
Webb's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Rockaville
Posts: 14,835

Webb x360a's Gamercard

Awards Showcase x360a Representer   Referrals - Gold   PAX Meet 2010   x360a Book Club   A+ Thread Award   Achievement Guide - Silver   Staff - Administrator   10,000 posts   Submit - Gold   Bright Idea   Gears of War Tournament Final Four   NBA Live 1000 People Online Supporter
Total Awards: 15 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by DavidMck View Post
Go to the System Blade > Memory > Press Y > Format > Select Yes

Im not sure but I think thats how you do it.
Doesn't that just format the hard drive?

Go here and read the FAQ...

http://www.xbox360achievements.org/f...ht=clear+cache
__________________


Marge: Have you noticed any change in Bart
Homer: New glasses?
Marge: Noooo... He looks like something maybe disturbing him
Homer: Probably misses his old glasses
Marge: We could get more involved in Bart's activities, but then I'd be afraid of smothering him
Homer: Yeah, and then we'd get the chair.
Marge: That's not what I meant!
Homer: It was Marge, admit it.
Webb is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2008, 02:21 PM   #43
DavidMck
 
Join Date: Jun 2007
Location: Port Glasgow, Scotland
Posts: 176

Jafooleyyy's Gamercard
Oops

I seriously hope he never done that
DavidMck is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2008, 02:23 PM   #44
Webb
Ninja Editor
 
Webb's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Rockaville
Posts: 14,835

Webb x360a's Gamercard

Awards Showcase x360a Representer   Referrals - Gold   PAX Meet 2010   x360a Book Club   A+ Thread Award   Achievement Guide - Silver   Staff - Administrator   10,000 posts   Submit - Gold   Bright Idea   Gears of War Tournament Final Four   NBA Live 1000 People Online Supporter
Total Awards: 15 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by DavidMck View Post
Oops

I seriously hope he never done that
He was last active at 1:28, so he logged off before you posted that, so you should be good
__________________


Marge: Have you noticed any change in Bart
Homer: New glasses?
Marge: Noooo... He looks like something maybe disturbing him
Homer: Probably misses his old glasses
Marge: We could get more involved in Bart's activities, but then I'd be afraid of smothering him
Homer: Yeah, and then we'd get the chair.
Marge: That's not what I meant!
Homer: It was Marge, admit it.
Webb is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2008, 01:30 AM   #45
ghostface420
 
ghostface420's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 37
intel after cheats

i screwed up big time and after i had already beat the game on veteran and was going back for intel on recruit i decided to try some of the cheats i picked up 1 piece of intel and now im stuck at 29. its the only achivement i need to get the 1000. can i just start a new game and get them all again?
ghostface420 is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2008, 01:34 AM   #46
Parkerktm
 
Parkerktm's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: California
Posts: 5,148
Send a message via AIM to Parkerktm

JUST DO IT7's Gamercard

Awards Showcase 5,000 Posts   Submit - Gold   Word of Mouth   Donator - Level 1
Total Awards: 4 (more» ...)
You might be able to disable the cheats, but yes If you start a completely new game and start from the Crew Expandable and end at the No fighting in the War room (dont need to do FNG and Game Over because theres no intels on those levels). Then collect all 30 using the videos at nextgenwalkthroughs.com or this thread: http://www.xbox360achievements.org/f...ad.php?t=44102


Hope this helped and hopefully you will et your 1000 soon
__________________

God Bless America

Parkerktm is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2008, 09:27 PM   #47
F4T B0I
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 172
Send a message via MSN to F4T B0I

F4T B0I's Gamercard
intel using cheats

I have got 22 pieces of intel.
i have no got the achievment for getting the 15
i thing from abotu 14-17 i used cheats and therfore i didn't get the achievements
is there any way of getting the 15 intel achievement.
Will it come oalong when i get all 30?

Or am i screwed
i don't want to delete all data saved as i have a good mulitplayer level.



thanks all
F4T B0I is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2008, 09:34 PM   #48
Shinobi273
Ninja Mod MKII
 
Shinobi273's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 6,938

Shinobi273's Gamercard

Awards Showcase Staff Club - AOS Puck   Staff Club - Shinobi273   5,000 Posts   Staff - Moderator   Submit - Silver   Donator - Level 1
Total Awards: 6 (more» ...)
Thanks for searching before posting, you need to reset your cache. You're an idiot for using the cheats on this game BTW.
Shinobi273 is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2008, 09:34 PM   #49
CovertDog
 
CovertDog's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: New Brunswick Canada
Posts: 4,079

covertdog's Gamercard

Awards Showcase Staff Club - CovertDog   2,500 Posts   Submit - Bronze   Donator - Level 1   NBA Live 1000 People Online Supporter
Total Awards: 5 (more» ...)
This has been discussed many times. You can not collect any intel with the cheats on and get the achievements.
__________________

Space for rent.



CovertDog is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2008, 02:06 PM   #50
searle
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 3

adamsearle's Gamercard
please help

i didn't read this achievement guide before i got all the intel and i did it all with cheats on. now when i go back there is no intel there. is it still possible for me to get this achievement?
searle is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2008, 03:37 PM   #51
StumpyFlesh
 
StumpyFlesh's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 653

CitizenErased18's Gamercard
Nope. I think you have to delete your saved game.
__________________

AC-130U- "You can run, but you'll only die tired."
StumpyFlesh is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2008, 03:54 PM   #52
Bishop24
 
Bishop24's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Louisiana
Posts: 3,849

Rare Bishop's Gamercard

Awards Showcase Defeat in the Cross-Site (GSL 12 vs THL 5)   2,500 Posts   NBA Live 07 - 1000 People Online...Again   Achievement Guide - Gold   Subscriber Uno - Winner!   Road Map - Gold   Submit - Bronze   Donator - Level 1
Total Awards: 8 (more» ...)
yea start a new game...and they should pop back up
__________________

Follow my world of gaming at
:

http://www.BishopsGamingWorld.com/
Bishop24 is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2008, 04:03 PM   #53
searle
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 3

adamsearle's Gamercard
Quote:
Originally Posted by BBallFBallFan24 View Post
yea start a new game...and they should pop back up
thanks i will do
searle is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2008, 05:20 PM   #54
StumpyFlesh
 
StumpyFlesh's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 653

CitizenErased18's Gamercard
I just read in another thread that you can go to a friend's house, recover your gamertag, and then collect all of them again, WITHOUT CHEATS lol.
__________________

AC-130U- "You can run, but you'll only die tired."
StumpyFlesh is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2008, 05:36 PM   #55
FATTYCANTJUMP
 
Join Date: Jul 2007
Location: Illinois
Posts: 200
Send a message via AIM to FATTYCANTJUMP

DG TAP OUT's Gamercard
you have to delete your saved game in the xbox dashboard.
__________________
Retail 100%: Call of Duty 4, Halo 3
Arcade 100%: UNO, 3 on 3 NHL Arcade
FATTYCANTJUMP is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2008, 07:24 PM   #56
uegstevie
 
uegstevie's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Salisbury, U.K
Posts: 105

oO PULSE1337 Oo's Gamercard
Intel Info

If You Use The Cheats Witch You Get From Collecting Enemy Intels,when You Collect 15 Or All 30 Intels You Will Not Get The Two Achievements~~ Thanks Stevie~~


P.s~~ Guys Please Tell Me If Im Wrong But It Is Just I Got 10 Or So Intels Used The Cheats And When I Got 15 Intels I Did'nt Ge The Achievement~~
uegstevie is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2008, 07:43 PM   #57
Cold Rival
 
Join Date: Apr 2007
Location: Burscough, UK
Posts: 1,727
Send a message via MSN to Cold Rival

Cold Rival's Gamercard

Awards Showcase Donator - Level 1   Member of the Month   1,000 Posts   Word of Mouth
Total Awards: 4 (more» ...)
It says "Note: Using cheats disables achievements" (or something like that) when you're on the cheats menu. Therefore, if you used cheats - the achievement will be disabled.

Besides, if you need the intels, just load up a new game, set it to the most simple difficulty, and use the guide on these forums to help you get them. Probably only take you half an hour.

Edit in response to twotonkoala's response: I think he might be able to delete his save from the HDD and replay the story to get them.
Cold Rival is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2008, 04:23 AM   #58
xK1NG L30N1DASx
 
xK1NG L30N1DASx's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: somers,ct
Posts: 1,852
Send a message via AIM to xK1NG L30N1DASx

SADINOEL GNIK's Gamercard

Awards Showcase Referrals - Bronze   1,000 Posts
Total Awards: 2 (more» ...)
Yes the game it self tells you this but thanks for letting the people who are blind know =-)
__________________


For my last trick I'll make you...disappear!
xK1NG L30N1DASx is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2008, 05:01 AM   #59
Parkerktm
 
Parkerktm's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: California
Posts: 5,148
Send a message via AIM to Parkerktm

JUST DO IT7's Gamercard

Awards Showcase 5,000 Posts   Submit - Gold   Word of Mouth   Donator - Level 1
Total Awards: 4 (more» ...)
For the (1,0030) time do not use cheats while collecting intels. If you collected your 15th or 30th intel with a cheat on it is impossible to later obtain those achievements until a patch becomes available
__________________

God Bless America

Parkerktm is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2008, 05:11 PM   #60
twotonkoala
 
twotonkoala's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Beautiful Colorado
Posts: 1,228

milehighkoala's Gamercard

Awards Showcase Over Achiever - Silver   1,000 Posts   NBA Live 07 - 1000 People Online...Again   Donator - Level 1   Word of Mouth
Total Awards: 5 (more» ...)
Quote:
Originally Posted by Cold Rival View Post
It says "Note: Using cheats disables achievements" (or something like that) when you're on the cheats menu. Therefore, if you used cheats - the achievement will be disabled.

Besides, if you need the intels, just load up a new game, set it to the most simple difficulty, and use the guide on these forums to help you get them. Probably only take you half an hour.

Edit in response to twotonkoala's response: I think he might be able to delete his save from the HDD and replay the story to get them.
Heh, I had deleted my response because you beat me to it, CR.

But, as of right now, just like Parker said, there's no way to delete the intel info from your HDD because it saves to the profile. Unless they come out with a patch, I'm pretty sure he can't get them.
__________________
"Just look at the flowers Lizzie. Just look at the flowers."
twotonkoala is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
ueg steveie

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 04:38 AM.